Sat 16.6. Club Pasión - Joonas Hahmo, Jekaterina, Kahikko

  From until   www.facebook.com/…/169552600385711  
RIKALAnight

Sat 16.6. Club Pasión f. Joonas Hahmo, Jeketerina, Kahikko, etc.

Tänä kesänä Salossa tanssittavat Suomen kovimmat dj:t, kun uusi elektroniseen musiikkiin kesäklubi Pasión valtaa Rikalan joka kuukausi toistaan kovemmilla lineupeilla. Juhlat ulottovat aina yökerhon puolelta katetulle terassille, jonne rakennetaan oma näyttävä lava ja äänentoisto. Jaossa yleisölle on iso kasa valotikkuja, hawaii leitä ja tottakai energistä musiikkia ja hyvää mieltä.

Kesäkuussa klubin avajaisia tulee vauhdittamaan Joonas Hahmo, Jeketerina, sekä Kahikko, jotka antavat upean läpileikkauksen suomalaiseen elektronisen musiikin kiinnostavimpiin nimiin ja eri tyylilajeihin. Lisäksi lauteilla nähdään tiukka kolmikko nousevia nimiä Victor Mike, Daun Lou, sekä Auru, jotka kaikki ovat tuttuja mm. YleX:n uuden tanssimusiikin listalta. Tästä illasta tulee taatusti kova, ja se on vasta alkua! START THE DANCE!

NIGHTCLUB
★ Joonas Hahmo
★ Kahikko
★ Victor Mike

HOLIDAY STYLES TERRACE
★ Jeketerina
★ Daun Lou
★ Auru


KILPAILU - VOITA VIP-PAKETTI

★ HOX! KILPAILUUN OSALLISTUJAT (Max 50kpl) saa ilmaiseksi "Pasión” aurinkolasit ensimmäisessä klubi-illassa.

★ Osallistu kutsumalla vähintään 30 ystävääsi tähän FB-tapahtumaan, ja kommentoi seinälle ”PASION + montako kutsuit”. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkinto, jossa voit voittaa VIP-pöydän itsellesi + 5 kaverille sisäänpääsyineen ja mukavaa ylläriä alkuun!

★ ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY (10 nopeinta osallistujaa): Kutsu vähintään 100 ystävääsi FB-tapahtumaan, ja kommentoi seinälle ”PASION + montako kutsuit”. KYMMENEN nopeinta voittaa suoraan itselleen ilmaisen sisäänpääsyn, saa aurinkolasit sekä osallistuu automaattisesti myös VIP-PAKETIN arvontaan.

intohimo
musiikki
start the dance

https://www.facebook.com/events/169552600385711/