HDO & HUG Presents - Go Hard Or Go Home

  From until   www.facebook.com/…/1579018365482859  
45 special, Oulu   Show map

Syksyn synkkenevien öiden keskellä kovat keinot ovat välttämättömiä, ja tähän huutoon raskaamman konemusiikin jättiläiset ja itseoikeutetusti kruunatut ruhtinaat Oulussa - HDO ja HUG - myös vastaavat! Perjantaina syyskuun 22. päivä 45 Specialissa tanner tömisee, tempo piikkaa ja basso siirtää mannerlaattoja, kun kummassakin kerroksessa reivataan rajusti!

Illan timanttisin stara on Digital Mindz! Tämä hardstylen suurimman ja komeimman, belgialaisen Dirty Workz -levy-yhtiön tallissa vaikuttava, hurjassa nousukiidossa oleva DJ ja tuottaja on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä musiikkia jo kymmenkunta vuotta ja keikkaillut sellaisten supertähtien kuten vaikka Brennan Heartin kanssa. Kotimaassa miestä näkee keikalla melko harvoin, mutta koska vain paras on meille riittävästi, tuomme Digital Mindzin iloksenne ja ihmetykseksenne tänne Ouluun!

Legendaarisen Numeron yläkerta on HDO:n temmellyskenttää ja siis heti klo 22 alkaen pyhitetty hardstylelle, toki draaman taiteellisen kaaren rankentuessa aina lopulta -coreen asti. Alakerran taas ottaa haltuun HUG herkistelemällä alkuillasta trancella ja päätyen freeformin kautta happy hardcoreen. Tätä tykistötulta et halua missata: go hard or go home!

Tickets: 6€ + service
Students: 5€ + service

★ ★ LINE-UP ★ ★

▲ HDO STAGE ▲

Digital Mindz


Spectralizers
&t


NEKA


Tynsky


Tupe

MC BMF

▼ HUG STAGE ▼

Andy F


Acid Angel


Ile Vaan


Mkayel
https://www.mixcloud.com/mkayel/

Miksal

Favorites 1