Chicago Stomp ! Pres. Raver & Diffas

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Bar & Bistro, Lahti   Show map  
hard, house, oldskool, techno, trance

Juuri kun talvikisojen jännitykset ja sydämen tykytykset on saatu laskemaan on aika raapasta Stompit käyntiin! Syke ei hirveesti kerkeä laskemaan, koska bile paikaksi valikoitui pikku tuhma Bar69 ja kuukauden artisteina tällä kierroksella Diffas ja Raver!

Dj/tuottaja Diffas on naapurimme Viron lahja Suomen kansalle. Tartossa syntynyt ja nuorella iällä Suomeen muuttanut Diffas aloitti soittamisen vuonna -97 ja tunnetaan mm. Millenium ja Rave Against Drugs - organisaatioista ja yhteistyöstä Chicago Loungen porukan kanssa. Diffas pääsi finaaliin 6 parhaan joukkoon, vuonna 2006 järjestetyissä Dj-sm kisoissa, eli funkahtavaa housea ja taidokasta miksaamista on herralta takuu varmasti luvassa.

Dj Raver on kaikille tuttu kultti hahmo ja musiikki tietämyksen erikois mies. Parhaiten Raver tunnetaan suositun rave blogin takaa ja tietenkin kuvista. Tänä iltana harvakseltaan keikkaileva Raver kuullaan dekkien takana soittamassa vahvasti oldskool settiä. Kerran aikasemminkin näissä kemuissa ollut dekkien takana ja silloin tanssilattia oli täynnä tanssivia hardimman saundin diggareita. Aikamatka kultaiselle -90 luvulle tiedossa.


Liput : 5€
Tere tulemast!

Favorites 1