K-System presents: GLOW PARTY at Karma

  From until   www.facebook.com/…/1810046052650639  
Karma, Seinäjoki   Show map

🔥 Klikkaa itsesi osallistujaksi eventtiin ja voit voittaa ilmaisen sisäänpääsyn kevään parhaisiin bileisiin! 🔥

⭐️ K-SYSTEM Proudly Presents: GLOWPARTY ⭐️
w/ Max Millian

Lauantai 11.3.2017 // KARMA // Seinäjoki
Ovet: 22:00 - 04:00
✘ Saavu ajoissa paikalle, saat hehkuvan yllätyslahjan!
Event: https://www.facebook.com/events/1810046052650639/

⭐️ K-SYSTEM Proudly Presents: GLOWPARTY ⭐️
w/ Max Millian

Lauantai 11.3.2017 // KARMA // Seinäjoki
Ovet: 22:00 - 04:00
✘ Saavu ajoissa paikalle, saat hehkuvan yllätyslahjan!
Event: https://www.facebook.com/events/1810046052650639/

Aito ja alkuperäinen, Suomen suurin ja vauhdikkain GLOW PARTY –kiertue saapuu ensimmäistä kertaa Karmaan!!!

Kivenkova artistikattaus takaa että Karmassa on aistittavissa isojen festari-areenoiden kiihkeä tunnelma kun lavalla nähdään mm. kotimaisen elektronisen musiikin tähdet K-System sekä kovassa nosteessa oleva Max Millian!

Tietenkin aitoon GLOW PARTY -tunnelmaan kuuluvat myös hehkuva UV-valaistus sekä glowstickit joita on tarjolla ilmaiseksi!

Lisätiedot: [email protected]

✘✘ K-SYSTEM - www.facebook.com/ksystem

Kimmo ”K-System” Kauppinen on kerännyt pitkällä urallaan huomattavaa tunnustusta, ja tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa. Hänet on valittu vuoden tuottajaksi ja vuoden artistiksi, sekä Emma-ehdokkaaksi. K-System on ensimmäinen suomalainen elektronisen musiikin artisti joka on julkaissut Top-10 –hittikappaleen kolmella eri vuosikymmenellä. Lähes 2 miljoonaa Spotify-toistoa kertoo vankasta suosiosta modernin musiikin ystävien keskuudessa.

Vuonna 2015 julkaistut hittisinglet 'I Got A Feeling' sekä yhdessä Joonas Hahmon kanssa julkaistu 'Ocean Drive' soivat tiheään tahtiin Radio NRJ:n sekä Ylex:n taajuuksilla sekä valloittivat iTunes myyntilistojen kärkisijat Suomessa. "Ocean Drive" nousi maailman 5. myydyimmäksi äänitteeksi omassa genressään ja päätyi maailman isoimpien DJ-tähtien levylautasille soiden superclubeilla sekä massiivisilla festivaaleilla ympäri maailmaa.

✘✘ MAX MILLIAN - www.facebook.com/djmaxmillian

Max Millian tekee kovaa nousua kansainväliselle tähtitaivaalle. Hänen julkaisunsa Brittiläisellä Infrasonics-levymerkillä ovat saaneet suurta huomiota ja päätyneet mm. Above & Beoynd, Ferry Corsten sekä Markus Schulzin soittolistoille.