Ravintola Sulka presents: Milla Lehto

  From until   www.facebook.com/…/946761892045299  
Ravintola Sulka, Lahti   Show map

Milla Lehto Ravintola Sulassa!

Nyt täräytetään kevään kovin pubitapahtuma klubitunnelmalla varustettuna! Illan pääesiintyjänä Suomen kovin DJ-nainen MILLA LEHTO. Tunnelmaa tulee alkuillasta lämmittämään myös NIKITA, MENTALMAP ja GARY DOWNSTAIRS! Älä jää paitsi ainutlaatuisesta hurmiosta jonka takaa kova artistikattaus kokeneita musiikin ammattilaisia, tälläistä ei Lahen pubeissa usein (lue:ikinä) näe! Tunnelmaan kannattaa tulla jo ajoissa virittäytymään huurteisen äärelle aurinkoiselle terassille ;)

MILLA LEHTO on vaikuttanut vahvasti Suomen underground klubi-skenessä jo 16 vuoden ajan ja hän on kiistatta noussut yhdeksi Suomen tunnetuimmista djstä. Milla keikkailee tiuhaa tahtia Suomen suurimmilla klubeilla ja tapahtumissa ja on jakanut lavan mm. Mark Knightin, Neelixin, Jay Lumenin, Dave Seamanin ja Manuel De La Maren kanssa. Milla Lehto esiintyi myös Weekend Festivaaleilla 2015, joka on Pohjois-Euroopan suurin dance -ja elektronisen musiikin festivaali. Ukomailla hän on soittanut mm. Ministry Of Soundissa.

Tällä hetkellä Milla toimii resident djnä, sekä promoottorina BASS GAME, ACES sekä Pussy eau de Clubissa. Milla on tunnettu laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta paletistaan, jota hän taitavasti vaihtelee yleisön ja fiiliksen mukaan deep housesta teknoon, sytyttäen aina tanssilattian tuleen myös ripauksella rock-asennetta!

Milla Lehto on soittanut myös drum’n bass, sekä breakbeat keikkoja ja vuonna 2012 hän kiinnostui myös progressiivisesta psytrancesta ja näin syntyi toinen dj alias C.A.T.

Milla Lehdon ja Dj Orkidean yhteistyössä tuotettu “GAME ON” nousi Beatportin minimal top-100 listan sijalle 49.

NIKITA

Nikita tutustui elektroniseen musiikkiin sedältänsä saatujen vinyylien kautta, ensimmäisen kosketuksen jälkeen musiikki on ollu aina lähellä hänen sydäntään.
Vuosien varrella hän kävi läpi useita musiikkityylejä ja lopulta löysi omansa.
Vuosien vaihtelujen jälkeen hän löysi mielihyvää housesta ja teknosta.
Nikitan soittaessa housea, musiikissa kuullaan sirpaleita teknosta.
Hänen soundinsa on täynnä energiaa ja iloa, unohtamatta täyteläisiä bassolinjoja ja
aika-ajoittain synkkiä percussioneita mitkä ovat tärkeä osa hänen tyyliänsä
.
MENTALMAP

Musiikki on aina ollut tärkeä osa hänen elämää.
Elektroniseen musiikkiin MentalMap tutustui 90-luvun alussa.
Kuljettuaan pitkän ja mutkikkaan matkan erilaisen
musiikin poluilla hän löysi 2000-luvun alussa Deep/Proge/Tech-Housen.
Kahdeksan vuoden kuuntelun pohjalta hän alkoi itse miksata
ja suunnitella omaa soundia... Syvää, kaunista ja synkkää.

GARY DOWNSTAIRS

Gary Downstairs aloittaa illan klo 18 aikaan lounge-tyylisesti soittaen Housea, DeepHousea, ElectroHousea, ProgressiveHousea ja Technoa. Gary Downstairs on soittanut myös kaupungin klubien yöelämässä suuren suosion saavuttaneissa 2IBIZA-bileissä. Tässä artisti joka taatusti virittää tunnelman oikeille taajuuksille!Viipurintie 1, 15150 LAHTI
p.0442399911
Tervetuloa!

Liput 5€. Lippuja voi ostaa ennakkoon Sulasta. Lippuja rajoitettu määrä. Liput vaihdetaan ovella rannekkeeseen.