★ SAT 27.2. CLUB SUPREME, Leipätehdas

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/565373766946579  
Leipätehdas / DOM Munkhaus, Vaasa   Show map  
disco, hard, house, psy, techno, trance

★ SAT 27.2. CLUB SUPREME, Leipätehdas
feat. SASHA F, MKSN & RIIA, BEERHOUSE LURKERS, TONY PUERTO, INGLORIOUS BASSTERDS

Jo muutaman vuoden Vaasaa tanssittaneet SUPREME -bileet starttaavat vuoden 2016 Vaasan bileet rankemmalla ryminällä lauantaina 27.2. Illan aikana kuullaan mehevää tanssimusiikkia laidasta laitaan ja ohjelma on jaettu tuttuun tapaan kahdelle lavalle. Tälläkertaa Vaasalaisia rankemman musiikin ystäviä hemmoitellaan mahtavalla lineupilla kun syvälle Leipiksen uumeniin rakennetulle HARDSTAGELLE nousevat House of Hard Musicistakin tutut SASHA F, sekä MKSN & RIIA. Sasha F on yksi suomen pitkäaikaisimmista Hard Dance artisteista ja todistanut taitonsa hyvin pitkän uran aikana. Myös tuottajana tunnettu Sasha F on soittanut myös monessa maailmanluokan tapahtumassa kuten Decibel Outdoor, Reborn, Q-BASE, Defqon1, Dance Valley, Dreamfields, The Qontinent ja WiSH Outdoor. MKSN & RIIA ovat yksiä Suomen hard-skenen suunnannäyttäjiä ja arvostetun House of Hard Music -konseptin perustajajäseniä. Tältä kolmikolta onkin lupa taatusti odottaa tautisen rankat setit!

Tuttuun tyyliin Supremen päälava tarjoilee perusvarmaa klubimeininkiä. Supremen residenttien Tony Puerton ja Inglorious Bassterdsin vieraana nähdään ensimmäistä kertaa BEERHOUSE LURKERS, kolmen Kokkola-Pietarsaari akselilta ponnistavan dj:n kopla joka tulee tarjoilemaan sitä hyvää house-soundia!

► SUPREME-STAGE
TONY PUERTO (birthday special set)
INGLORIOUS BASSTERDS
BEERHOUSE LURKERS

► STAGE OF HARD MUSIC!
SASHA F (House of Hard Music)
MKSN (House of Hard Music)
RIIA (House of Hard Music)

Tällä huikealla lineupilla kajareista pumpataan kovimmat raidat semmoisella jytkeellä, että varmasti tulee kuumat oltavat! Kalenterit esiin ja lauantai 27.2. isolla ylös. Nyt on syytä napata kaikki parhaat frendit messiin ja saapua Leipätehtaalle pitämään hauskaa ja tanssimaan läpi yön!

VOITA VIP-PAKETTI!
Jos kiinnostaa voittaa mehevä VIP-PAKETI sinulle + 4 ystävällesi ja bailata vähintään kuin huomista ei ole, niin osallistu kutsukilpailuun. Jaossa nopeimmille osallistujille myös ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY & YLLÄTYSLAHJA! Tarkemmat ohjeet alta:

► VIP-PAKETTI: Kutsu vähintään 30 ystävääsi FB-tapahtumaan, ja kommentoi seinälle ”SUPREME + montako kutsuit”. Kaikkien tämän tehneen kesken arvotaan upea palkinto, jossa voit voittaa illaksi oman pöydän sisäänpääsyineen ja sopivasti tarjoilua sinulle ja neljälle kaverillesi.

► YLLÄTYSLAHJA (20 nopeinta): 20 nopeinta kutsukisaan osallistujaa, saa bileissä itselleen pimeässä välkkyvän yllätyksen!

► ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY (5 nopeinta): Kutsu vähintään 100 ystävääsi FB-tapahtumaan, ja kommentoi seinälle ”SUPREME + montako kutsuit”. VIISI nopeinta voittaa suoraan itselleen ilmaisen sisäänpääsyn bileisiin ja osallistuu automaattisesti myös VIP-PAKETIN arvontaan.

KERTAUS
MITÄ: Club Supreme
MILLOIN: Lauantai 27.2.
MISSÄ: Leipätehdas, Vaasa
LIPUT: 7,5e

VARAA VIP-PÖYTÄ:
Jos et luota tuuriisi, niin voit myös varata pöydän itsellesi ja varmistaa huolettoman sisäänpääsyn bileisiin. Lisätietoja VIP-PAKETEISTA saa osoitteesta info [ÄT] digisem.fi

Favorites 1