Summerdance 2014 day 2

  From until   Tickets 15€   Age limit: 18  
Kampusranta, Seinäjoki, Suomi   Show map  
house, techno, trance

✰ OPEN AIR SUMMER START IS HERE!! SEINÄJOEN KESÄ AVATAAN TÄNÄ VUONNA DANCE- JA KLUBIMUSIIKIN UUDELLA ERIKOISTAPAHTUMALLA! ✰

►► 13.-14.06.2014
►► KLO 20.00-01.30
►► K-18
►► LIPUT ENNAKKOON 13 EUR, MYYNNISSÄ MARKUN MUSIIKISSA JA TIKETISSÄ! PORTILTA OSTETTUNA 15 EUR. OSTA NETISSÄ : http://www.tiketti.fi/Summerdance-2014-Kampusranta-Seinajoki-lippuja/25393

✖ SUMMERDANCE on tanssimusiikin ystäville suunnattu kaksipäiväinen ulkoilmatapahtuma, joka tuo uudenlaisen festarikonseptin Seinäjoen keskustan tuntumaan, Framin rantaan. Tähti-DJ:t tarjoavat sekä retroilua ja modernia tanssimusiikkia erillisinä päivinä ysärin ja housen muodoissa. Perjantaina ysäriä, lauantaina klubimusaa, molempina iltoina klo 20.00-01.30!

== > LAUANTAI 14.06.2014 <==

== > ♥ CLUB ♥ <==

✪ DJ ORION (YleX, Fade)
✪ JEREMY FOLDEROL ("In Stereo")
✪ RICO TUBBS
✪ TJH87 ("Break Away Kicks", "Cheap Bad Moves")
✪ DECK JAGGER (Fiksaatio, Huone)
✪ FLIGHT (Groove Me Baby)

Konemusiikilla ei ole ollut omaa ulkoilmatapahtumaansa Seinäjoella, vaikka mm. Fiksaatio-tapahtumat ovat tehneet kaupungista yhden Suomen bilekeskuksista. Summerdancen lauantai-ilta korjaa tilanteen tuomalla lavalle kattauksen tiskijukkia, jotka ovat oman alueensa huippunimiä
ORION on YleX:n konemusan suurlähettiläs joka vaikuttaa nykyään Helsingissä,
18-vuotias JEREMY FOLDEROL on valloittamassa EDM-kenttää komeetan lailla läpimurtosinkullaan "In Stereo",
TJH87 eli "Suomen Justice ja Daft Punk" tulee Oulusta ja vetävät upouusia träkkejä tulevalta debyyttialbumiltaan.
JOONAS HAHMO on jo vuosien ajan ollut yksi Suomen ehdottomaan kärkeen kuuluvia tuottaja-DJ -nimiä ja julkaisee jatkuvalla syötöllä loistavaa musaa. Joonas Hahmo tuli este jonka jokainen varmaan ymmärtää.
Tilalle RICO TUBBS tampereelta. Hän ei jätä soitollaan ketään kylmäksi. Pitkä kokemus dekkien takana näkyy ja kuuluu.
DECK JAGGER on mies mm. Fiksaation, Club Onniteekin ja nyt myös Summerdancen takaa, ja hänet tunnetaan pitkästä DJ-urastaan Seinäjoen alueella.
FLIGHT on Tampereen ykkösnimiä housemusiikin suhteen, ja tälläkin kertaa mies soittaa vastustamattoman kesäistä ja groovaavaa housea alkuiltaan.

✓ UPEA SIJAINTI on yksi Summerdancen valteista : Framin kampusalueen tuntumasta löytyvän ravintolalaiva BARPUURIN edustalla oleva iso jokirannan viheralue rajataan viikonloppufestarin käyttöön.

✓ PUITTEET kunnossa : kunnon esiintymislava sekä tehokas äänentoisto- ja valoarsenaali katetaan tilavalla teltalla, ja tapahtuman yleisökapasiteetti tulee olemaan n. 2000 henkeä / päivä.

✓ PALVELUT hoidetaan ammattitaidolla : M/S Barpuuri tarjoaa sekä ruokaa että juomaa festarikävijöille, ja riittävästi anniskelu- ja ruokapisteitä sekä ylimääräisiä vessoja tullaan sijoittamaan alueelle yleisökapasiteetin mukaan. Lisäämme tapahtumasivulle myöhemmin aluekartan, josta näet palveluiden sijainnit alueella.

✓ ENNAKKOLIPUT ovat myynnissä Markun Musiikissa ja Tiketin nettisivuilla & toimipisteillä. Ennakot 13€. Portilta ostettuna päivälippu maksaa 15€.

✓ HOTELLIPAKETIT : SOKOS HOTEL VAAKUNA!
Hotellin yhteydessä toimii myös Ravintola Karma, jossa Summerdance-jatkot järkätään sekä perjantaina että lauantaina. Huom. hintaan sisältyy liput Summerdanceen, ja niillä pääsee myös jatkoille!

* 2HH : 121 € / vrk (S-Etukortilla 112 € / vrk )
* Paketti sisältää:
* majoituksen ja aamiaisen 2 hengelle
* yhden päivän festivaaliliput 2 hengelle
* Soita ja varaa heti : 010 7647 000 - muista mainita haluavasi Summerdance-hotellipaketin!

✓ JÄRJESTÄJÄT : Konemusiikkiyhdistys RY & Danceplanet, Markun Musiikki, M/S Barpuuri

Favorites 2