FADE ♥ MIXXED Tour - Tampere

  From until   Age limit: 18  
Senssi , Tampere  
house, techno

Milla Lehto (FADE)
Flight (Romance, Misc)
Tony Profondo (MIXXED)
N.Geselle (MIXXED)
Casper & Markus Live! (FADE)

Vj Klaustrofobia

FADE ja Mixxed jatkavat rakkaustarinaansa yhteisen, useamman kaupungin kattavalla klubikiertueen muodossa Suomessa ja Tallinnassa.

”Tarkoituksena viedä uutta, innovatiivista ja energistä klubikulttuuria myös muihin kaupunkeihin” selventää FADEn tuottaja Markus Rauramo. ...Näiden kahden uuden, menestyksekkään ja omaperäisen klubin yhteistyö alkoi viime kesänä Save the C - open air tapahtumasta.

Lineupina Tampereella on molempien klubibrändien residentit sekä vierailevana tähtenä on Flight. Tarjolla on siis tiukkaa House/Techno/Tech House soundia! Luvassa on myös live dj-instrumentalisti setti by Casper ja Markus Rauramo (FADE). Videotykityksestä vastaa VJ Klaustrofobia (FADE), jonka näyttävät videot ovat värittäneen tunnelmaa lukuisissa klubitapahtumissa.

FADE on urbaania video- ja kuvataidetta elektroniseen soundiin ja klubiympäristöön yhdistelevä klubikonsepti, joka on tuonut tänä vuonna useita nimekkäitä artisteja Suomeen suosituissa klubi-illoissaan, artisteina mm. Jerome Sydenham (GER), Jannicke Reberg (NOR) sekä David West (SWE, Antiloop).

MIXXED on yksi Suomen johtavista kesäklubi konsepteista. Helsingin sydämessä, Bio Rexin terassilla klubia on järjestetty jo viisi vuotta. DJ Orkidean omassa OrkideAwards 2010 listauksessa MIXXED klubi oli kärkipaikalla suomen parhaat klubit osiossa.