Riimupäivät

By sapeli, Thursday 19.1.2012

Aloitin eilen yhden aika huuhaan jutun mitä sanon "riimupäiviksi". *hihu* Jaan siitä huomioita täällä ja tätä voi itse kukin kokeilla, ei tästä haittaakaan voi olla.

Ideana on siis että joka kuukauden ensimmäiselle 24:lle päivälle on jokaiselle oma riimu, ja aina kyseisen päivän riimu antaa näkökulman minkä kautta voi elämäänsä pohdiskella ja vähän verrytellä.

Eilen oli 18. päivä, ja riimu oli Berkano - koivun ja kevään riimu. Avainsanoja ovat henkinen, fyysinen ja henkilökohtainen kasvu; vapautuminen; uudistuminen; uudet alut. Eilen siis aloitin tämän uuden systeemin, ja aloitin myös suunnittelemaan uutta roolipeliseikkailua. Vapautin itseni yhdestä aika pahasta rutiinista (tietokone päälle heti kun pääsen kotiin), ja päädyin pitkästä aikaa jatkamaan poiharjoittelua kotona.

Tänään on 19. päivä ja päivän riimu on Ehwaz, hevosen riimu. Avainsanoja ovat liikkuminen; muutos parempaan; vaiheittainen mutta vakaa kehitys; yhteistyö ja luottamus. Käyn tänään sopivasti hakemassa yhdeltä ystävältä avaimen sen kämppään kun olen kissavahtina, eli tämä edustaa hyvin luottamusta. Ajattelin tänään myös mietiskellä sitä, mitä minusta itsestäni kertoo se, millaisia ystäviä minulla on. Ja sitten päätin jatkaa yhden kirjan lukemista mikä jäi puolisen vuotta sitten kesken, ja minusta tähän teemaan sopiva paikka sen lukemiselle on ratikka. *hymy*

Huomenna on 20. päivä ja riimu on Mannaz, ihmisen riimu. Avainsanoja ovat asenne muihin ja muiden asenne sinuun; ystävät; ihmisen ainutlaatuiset kyvyt ja lahjat; muiden auttaminen ja autetuksi tuleminen. Tänään siis yritän jo valmiiksi miettiä että mitä näihin liittyvää toisin huomiseen päivääni mukaan. *joo*

Comments

There are 2 comments. Please login to read them and write your own.