Taharon Lauri Tähkäksi Lauri Tähkän paikalle!

By Hendryk, Saturday 10.9.2011

Hoj, levy-yhtiöitten ukkelit! Min en oo pohojalaanen enkä oo nähäny Leevi Madetojan oopperaa "Pohjallisia", mutta mustakin uhoo kuulkaa häjy haju, ja lapsena oon lyöny pesäpalloa, niin että nyt kuuntelotte, ja kuuntelottekin tarkkahan:

Min oon kyllästyny siihen, että joka kolmas kappale ratiossa mikä soi on Lauritähkää. Se on liikaa! Riittäs että on joka toinen. Niin notta järkkäätte sinne minut niitä levyjä laulamahan, niin minä laulan samaan syssyyn koko Lauri Tähkän suohon. Mulla on jo lyriikatkin valmihit, ja tällaset ne o:

"Oliks tää sitä vai oliks tää tätä/
ja jos ei tää ollu niin oliks tää tota?/
Ota tosta selvää, tota, jotta mikä on mitä./
Setä on mätä. On hätä, vai mitä?"

"Ota vörssi völjyyn/
mut varo ettei jussipaitas repiä./
Ota vörssi völjyyn./
Tää rakkaus raastaa kui raastirrauta."

Olisi mulla neljäskin säkeistö, mutta se ei ole vielä valmis, kun en keksi notta mikä rimmaa Nivalan kanssa.

PS. Voitas tietysti kokeilla räppiäkin. Mä voisin olla vaikka MC Vittu Vitunvittu, vittu, ja on mulla räppiriimitkin valmiina:

"Vittu et mua vituttaa ihan vitun vitusti./
Vittu ettei ketään oo vituttanu yhtä vitun vitusti./
Yks vitun vitun vittu koko vitun vitun vittu./
Vittu vituti vittu vittu, vittu vittu meitsi!"

PPS. Mikäli tämäkään ei ole mielestänne hyvä liikku, niin voinen kertoa, että olen palkannut muutaman ammattimuusikon tekemään minulle mahtipontista tangoiskelmää nimeltä "Kerro miltä tuntuu rakastua mieheen näin mahtavaan." He ovat luvanneet minulle, että saan iskelmän yksinoikeudella käyttööni jahka olen maksanut heidän tekijänpalkkionsa, joten voisitteko ystävällisesti antaa minulle tuollaiset 10 000 euroa ennakkoa tulevasta kultalevymyynnistäni?

PPPS. Voimme toki odottaa mitä seuraava Idols-kierros tuo tullessaan. Aion yrittää ohjelmaan taas ensi kerralla.

Ottakaa yhteyttä. Löydätte minut sohvalta odottamassa, että saisitte takapuolenne ylös penkistä, näkisitte kaiken vaivan minun puolestani ja kaivaisitte esiin valtavan talenttini.

Comments

There is 1 comment. Please login to read it and write your own.