Poi-blogi 14

By sapeli, Tuesday 19.10.2010

Jee, taas olen tyytyväinen että menin Kipinöimään, vaikka olinkin viikonlopun jäljiltä aika väsy. Eilen käytiin läpi erilaisia avauksia, ja voi pojat olipa hankalia opetella! Huomaa että en ole tehnyt mitään tuon tyyppistä, joten uusien liikeratojen opettelu oli kinkkistä. Varsinkin kun on tämmöiset pitkät apinakädet niin tuntuu hirveän vaivalloiselta vetää kädet suorina jotain piruetteja! *nauru*

Mutta olipa ne kivoja sitten kun pääsi jyvälle, varsinkin kun tekee piruetin kattilasta (/ corkscrew'stä) niin se on tosi hauskan näköistä. Muutenkin kun tähtään siihen että osaan tehdä näyttäviä esityksiä valopoilla (tai tulipoilla!) niin juuri näitä minun pitäisikin opetella.

Otin tänään töihin vara-mp3-soittimen, jossa on pelkästään yksi biisi, elikkä se, jonka tahtiin ajattelin koreografioida muutaman viikon päässä häämöttävän esiintymiseni! Ajattelin että siihen saakka joka päivä ruokatunnin lopuksi kävisin kerran pyörittelemässä biisin läpi ja hahmottelemassa siinä samalla että minkälaisia temppuja siinä voisi tehdä, ja uskonkin että ehdin hiomaan tästä aika hyvän itse tapahtumaan mennessä!

Comments

Please login to read and write comments.