Poi-blogi X

By sapeli, Friday 9.7.2010

Säästin nyt parin päivän poi-bloggaukset samalle päivälle, ja eiköhän tämä bloggaustahti tämän alkuinnostuksen jälkeen ala laantumaan. *hih*

Viimeisen muutaman päivän aikana on ollut hyviä ja huonojakin pyörittelyjä. Kivoja juttuja on ollut lähinnä duunin ruokatauoilla (sen jotenkin ottaa rennommin) ja olen tällä viikolla keskittynyt lähinnä tyyliseikkoihin, eli olen opetellut pyörittelemään mahdollisimman matalalla, ikäänkuin kehon ympärillä, ja mahdollisimman kevyesti eli myöskin hitaasti.

Vaikea mutta tarpeellinen juttu oli se kun aloitin poi-kukkien harjoittelun, mikä kannattaa sitten kun pääsen vihdoin hämärään hohtopoiden kanssa. On to-del-la hankalaa pitää tasot kunnossa samalla kun pitää kättään suorana, erityisesti taakse osoittaen! Mutta tiedän että jokainen harjoittelukerta menee vähän paremmin.

Yhtenä päivänä kuitenkin turhauduin kun koitin opetella reverse 5-beat weavea. En vain hoksaa miten se toimii, vaikka olen monta kertaa katsonut läpi opasvideon. Tähän asti olen aika nopeasti aina oppinut uudet temput, joten sitä enemmän tämä tuntui inhottavalta "seinältä" kehittymiselle.


Kohta koittaa onneksi viikonloppu ja pääsee taas johonkin puistoon pyörittelemään! *jiihaa* Toivon myös että tästä tulee loppuelämän ajaksi mieluinen liikuntaharrastus, koska muuten liikun aivan liian vähän...

Comments

Please login to read and write comments.