Poi-blogi II

By sapeli, Sunday 20.6.2010

Onneksi tuli kaunis päivä niin pääsi pihalle vähän pyörittelemään. *hymy*

En yrittänyt opetella tänään mitään uusia temppuja, vaan koitin vaan päästä paremmin synkkaan musiikin kanssa. Siellä alkeiskurssilla me ei pyöritelty musan tahtiin (vaikka sellaista olikin taustalla), ja on ollut suht vaikeaa opetella pyörittämään musiikin kanssa.

Loppujen lopuksi aika hyvin pystyy "tanssimaan" poiden kanssa yhdistämällä normaalia ja käänteistä 2- ja 3-beat weavia sekä fountainia, ja sitten rauhallisempien hetkien tai nostatusten aikana pyörittelee vähän rauhallisempaan tahtiin mutta vaikka toinen käsi kurotettuna kauas eteen ja toinen taakse.

Sain myös hiottua vähän selän takana tehtyä butterflyä huivipoilla, sekä 2-beat weavea missä kädet pyörittävät poita eri suuntiin (toinen myötä, toinen vastapäivään). En tiedä sille nimeä (tietääkö joku muu?).

Ai niin, eilen tuli kaverin synttäreilläkin pyöriteltyä kun mentiin sinne vahingossa pari tuntia aikaisessa... *blush* Harjoittelin mahdollisimman matalalla pyörittämistä (ulkona satoi) ja kyljen/selän takana pyörittämistä siten, että tasot pysyvät mahdollisimman suorina (hankalaa!).

Comments

Please login to read and write comments.