Media salaa tietoa Japanin ydinonnettomuudesta, Suomessa on säteilyvaara!

7 posts, 1 page, 4,920 views

Avatar
#1 • • sananvapaus Guest
Tervehdys,

Suomen mediassa on alkanut ankara sensuuri aihetta kohtaan. Myös tämä sivusto on korruptoitunut ja poistaa tietoa Japanin ydinonnettomuudesta. Syynä lienee se, että tämä onnettomuus on historiamme suurin ydinonnettomuus ja Suomeen ollaan rakentamassa uusia ydinvoimaloita, joten ei olisi hyvää imagoa puhua tästä aiheesta.

Tässä pari syytä, miksi tämä on historian pahin ydinturma:

- Reaktorit Japanissa sijaitsevat meren vieressä, Tshernobylin reaktori oli sisämaassa.
- Tshernobylissä tapahtui vain yhden reaktorin sulaminen, Japanissa on lähes tusina reaktoria vuotanut ilmakehään.
- Japanissa on ollut tulessa myös polttoainesauvojen altaita, mitkä sisältävät supervaarallista plutoniumia.
- Tshernobylin onnettomuus tappoi noin miljoona ihmistä, saasteet levisivät jokapuolelle maapalloa.

Japanissa on myös palanut Tsunamin jälkeen tuhansia kemikaalitehtaita, joiden savu on sekoittunut säteilypilveen: se tekee tästä laskeumapilvestä ennen näkemättömän vaarallisen.

Onnettomuus alkoi 12. päivä ja jatkuu edelleen, vaikka tehtaiden palot on saatu sammutettua, niin ilmakehässä on nyt hetkellisesti todella paljon myrkyllisiä aineita. Japanista tulee ns. suihkuvirtaus eli ilmavirta suoraan Suomeen, joten kannattaa pysytellä sisällä kunnes myrkyt itsestään häviävät ilmasta, tippuvat maahan ja mereen painovoiman vaikutuksesta. Näitä myrkkyjä ei voi säteilymittarilla tulkita, mutta Suomessa on jo useita päiviä ollut säteily koholla, mutta tästä ei kerrota mediassa.

Hengenvaaraa ei Suomessa ole, mutta jo gramman miljoonasosa plutoniumia voi aiheuttaa keuhkosyövän, Suomen media vähättelee asiaa, vaikka kyseessä on ihmisten terveys! Paras keino suojautua on siis pysytellä sisällä, apteekin joditabletit ovat synteettisiä joten ne ovat epäterveellisiä: niitä ei kannata syödä kuin hätätapauksessa! Jodia saa luonnollisesti esim. kalasta tai sipulista, spirulina-merilevä sisältää kymmenen kertaa enemmän jodia, kuin jodisuola. Nyt ei ole kyseessä siis hätätapaus, mutta ilmassa on paljon epäterveellisiä aineita..

Minä olen vahvasti ydinpommeja eikun siis ydinvoimaloita vastaan, joten teksti on kirjoitusasultaan puolueellinen. Olen kuitenkin opiskellut biologiaa lähes 10 vuotta, joten tiedän mistä puhun, näistä asioista ei Suomen mediassa puhuta lainkaan. Jokaisella ihmisellä on oikeus tietää tästä asiasta, jotta voi itse päättää haluaako altistua näille myrkyillä ja pysyä vaikka kotona kunnes onnettomuus on ohi!

Tiesitkö, että ydinvoimalat eivät toimi ilman valaanrasvaa? Synteettiset rasvat eivät kestä säteilyä, valaat ovat kuitenkin rauhoitettuja: mistä ihmeestä ydinvoimalat saavat rasvaa, kun valaat ovat rauhoittettuja olleet pitkään jo?

Suomeen ei saa tuoda maahan valaanrasvaa, miten ihmeessä ydinvoimalat vuodesta toiseen toimivat sitten?

Vastaus on, että hallituksemme toiminta täyttää järjestäytyneen rikollisuuden piirteet ja myös Suomen media on korruptoitunut.

Ydinvoima tappaa maailmalla noin 5 MILJARDIA lintua, mehiläisten massakuolemat johtuvat ydinvoimaloiden päästöistä, kaloja kuolee massoittain, nyt ovat alkaneet myös antiloopit massakuolla: parikymmentä tuhatta on löydetty kuolleena uraanikaivosten vierestä.

Ydinvoima ei ollut enää vuoden 2008 jälkeen energiakannattavaa, se vei jo silloin noin 4 kertaa enemmän energiaa mitä se tuottaa: tämän jälkeen EU julisti salaisiksi uraanikaivosten asiakirjat, jotta ihmiset eivät voisi nähdä nyt, että ydinvoima on vielä monta kertaa tästä kertoimesta noussut kannattamattomaksi!

Suomen media mukaanlukien esim. helsingin sanomat salaavat tietoa Japanin tapahtumista. Siellä on useampi ydinvoimala vauroitunut ja vuotaa ilmakehään vieläkin ydinsaastetta. Tässä on yksi suomalainen sivusto, minne on kerätty ulkomaisista julkaisuista tietoa oikeista tapahtumista:

http://www.styrge.com/Ydinvoima.html

Tämä kaveri on mukana suomalaisessa aktivistiporukassa, ketkä ovat mm. todistaneet, että ydinvoimaloista normaalioloissakin vuotaa säteilyä:

http://www.youtube.com/user/Styrgefilmi

Oma blogini aiheesta:

http://sirhenriristi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/64948-koska-tama-hulluus-loppuu

Kun sulanut ydin saavuttaa kriittisen massan, tapahtuu ydinräjähdys. Noissa sulaneissa reaktoreissa on nyt tapahtunut ns. kiina-ilmiö, eli sulanut ydin polttaa nyt itsensä maan läpi: se on matkalla kohti maan keskustaa. Onneksi ei ole räjähtänyt vielä mitään, se on nimittäin täysin mahdollista ihan näissä Suomenkin ydinvoimaloissa ja ydinpolttoaineen varastoissa.

Niissä on myös tuota plutonumia ja Suomessa tällaisen ydinpolttoainevaraston katto ROMAHTI 2000 luvun alussa.. En kyllä noille tyypeille antais edes koiraa hoitoon! Btw, tästä ei hiiskuttu sanaakaan mediassa, vaikka koko Suomi meinasi höyrystyä ilmaan: osoitus jälleen kerran maamme korruptoituneesta mediasta.

Jos epäilyttää, että media on korruptoitunut ympäri maapalloa, niin katsokaa tää video. Siinä aurinkoon meinaa lentää aurinkokuntamme suurimpaa planeettaa kolme kertaa isompi komeetta: jos auringosta ei olisi viime hetkellä purkautunut aurinkosoihtua, niin me oltaisiin kaikki kuoltu. Aurinko pelasti meidät kaikki, antaahan se elämän tänne planeetalle joka päivä: meidän valtio sensijaan vaan myrkyttää luontoa ja ihmisiä.. Mediassa ei hiiskuttu jälleen sanaakaan, koska ne vissiin luuli, et koko maapallo tuhoutuu..




- Kiltamestari
scold

Posts: 471

#2 • • scold Therapist (Distortion)
UkeUke

Posts: 394

#3 • • UkeUke
Kato ite kiltamestari päässy iha jännän äärelle taas. Kyllä, kaikki suomalaiset tulevat kuolemaan säteilyyn. Nyt kannattais alottaa se maanalaisen kaupungin rakentaminen ellei se ole jo valmis!!
%

Posts: 568

#4 • • Edited %
Henkka kävisit sääkin välillä vähän ulkona metsässä me kuollaan joskus kaikki kumminkin. Ja kun kirjoitat tuonne uuteen suomeen, niin voisitko pilkkoa juttusi inhimillisen kokoisiin paloihin, otsikolla osa 1/10 tms ja kommenttiin voit laittaa sitten vaikka viittauksen seuraavaan osaan, eihän kukaan jaksa lukea 1000 sivua tarinaa joka toinen päivä. Peace out.

--
Elä niin kuin haluat, äläkä niin kuin yhteiskunta haluaa sinun elävän.

lopez

Posts: 1,972

#5 • • lopez pahan päivän pakkasukko!
Kohta ollaan Olkiluodossa(kin) tenkkapoo, kun valtio valuttaa valaanrasvat valtamereen tämän importpaljastuksen ikeessä.
Pohjolan pimetessä hiipuu hampunviljeliöiltäkin ne viimeiset "bonekopurismit" viilenevän vallankumouksen vastineeksi.

--
My life fades.... the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos.
Ruined dreams. This wasted land.

Steven Hoaks

Posts: 5,924

#6 • • Steven Hoaks Stefu täs moi =)

Replying to Media salaa tietoa Japanin ydinonnettomuudesta, Suomessa on säteilyvaara!:

Tervehdys,
Kun sulanut ydin saavuttaa kriittisen massan, tapahtuu ydinräjähdys. Noissa sulaneissa reaktoreissa on nyt tapahtunut ns. kiina-ilmiö, eli sulanut ydin polttaa nyt itsensä maan läpi: se on matkalla kohti maan keskustaa. Onneksi ei ole räjähtänyt vielä mitään, se on nimittäin täysin mahdollista ihan näissä Suomenkin ydinvoimaloissa ja ydinpolttoaineen varastoissa.
- Kiltamestari

sananvapaus


:D

Successful troll is successful

--
Jos puu kaatuu metsässä, eikä kukaan ole näkemässä sitä, niin nauravatko muut puut kaatuneelle?

fatal_error

Posts: 275

#7 • • fatal_error ........⌘........
Nytkö tämä kurja elämä loppuu? Kansa järjestäytykää, kaasunaamarit jakoon ja tunneleihin mars!

--
LISÄÄ LÄMPÖÖ KOPPIIN!