Xperience Nights pres. Springressive 10.4.2010 @ Lahti

37 posts, 2 pages, 16,317 views

Niska

Posts: 179

#21 • • Niska saloUG
Bileet ON ja pidetään hauskaa! *tanssittel*
tattistus

Posts: 278

#22 • • tattistus Xperience Nights
Jepulis jee! Bileet todellakin pidetään on näitten eteen tehty jonkin verran ja ei todellakaan anneta minkään tulla näitten bileiden eteen! JOTEN kanssapomppijat ja iloiset bileihmiset, tervetuloa mestoille lauantaina klo 22.00-->
Toivon näkeväni paljon iloista kansaa keväisissä väreissä (oranssi, keltainen, vihreä,..) ja toivottavasti Springressive tavoittaa sinun sisäisen kukkasi ja nautit kevään saundeista iloisin mielin. Minä aijon ainakin tehdä niin!!!
COBALT

Posts: 1,407

#23 • • COBALT akitaattori
Pari pvää sitten rupattelin hra orkanisatöörin kanssa ja bileet on ihan normaalisti.
Tai siis epänormaalin lystiähän se tulee olemaan. ROKS! :)

--
Parhaat bileet tehdään aina korvien välissä...!

Alextom

Posts: 15

#24 • • Alextom [ xperience ]
Kovasti on kyselyjä, että onko bileet vai ei.. Toivon että tämä nyt vahvistaisi asian ja kaikki myöskin tulisivat paikan päälle bilettämään kunnolla ja unohdettaisiin huhupuheisiin perustuvat väitteet kaikesta muusta.. Olemme tattistuksen kanssa suunnitellut näitäkin bileitä jo pitkään ja bileet myöskin pidetään ja itse en usko että nämä kuitenkaan olisivat viimeiset.. eli lisää bileitä on tulossa myös jatkossakin, mutta sitä ennen bailataan kunnolla 10.4.2010 Springressiven merkeissä!!!!
tattistus

Posts: 278

#26 • • tattistus Xperience Nights
Tänään sit bilefiilis päälle ja sääkin näyttäis olevan tolleen keväinen.. kevät mieltä taskut ja kassit täyteen ja sit paikalle kuuntelemaan kuulonystyröitä nautinnosta kutkuttavaa musaa. Tällä kertaa VOIN LUVATA ettei Turku todellakaan pilaa tunnelmaa vaan ennemminki nostaa sen kattoon!! *tanssittel**plur*
Progression

Posts: 2,691

#27 • • Progression www.LiquidCrystalSounds.com
Ladies & Gents,

[x] CD's burnt...
[x] Headphones...
[x] Level(ish) head... ;)
[x] Ready to roll... :)

See you there tonight! Expect it deep with some pounding progressive fillers!
Kolera

Posts: 4,256

#29 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
oli kyllä valitettavan autiota...mutta eipä tullut yllätyksenä. Sen vähän mitä oppinut 10v aikana näistä lahlen pippaloista niin ei perus trana ainakaan myy vittuakaan.

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

unoha

Posts: 929

#30 • • Edited unoha Lti-/UG Collective

Replying to Xperience Nights pres. Springressive 10.4.2010 @ Lahti:

Kolera, 11.4.2010 08:03:
oli kyllä valitettavan autiota...mutta eipä tullut yllätyksenä. Sen vähän mitä oppinut 10v aikana näistä lahlen pippaloista niin ei perus trana ainakaan myy vittuakaan.


Superit on vetäny aikoinaan 417 asiakasta, Kojootin asiakaspaikkoja kun on abaut 200-225. Ja FINRG:n kemuis olla kivasti aikoinaan porukkaa*joo*

Mut joo, aika hiljasta oli...

--
Never Quit !

m1kk3

Posts: 5,560

#31 • • m1kk3 no-life

Replying to Xperience Nights pres. Springressive 10.4.2010 @ Lahti:

-Laaki-, 11.4.2010 15:18:
Mut joo, aika hiljasta oli...


Kolmet kemut samana iltana ? Haloo... Ei tossa oo kyllä mitään järkeä. Sen mitä oon Lahdessa bileissä käyny ni vaikeuksia on ollu saada välillä yhtäkään mestaa täyteen.

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

tattistus

Posts: 278

#32 • • tattistus Xperience Nights
Joo'o. Ainakin meno oli hyvää ja musa mun korvaan maistuvaa ja meil oli hauskaa.
Kolmet bileet samana iltana on liikaa juu ja tiedossa oli et tulee tuplabuukkaus, mut pitkäpubin bileet oli iteltä menny täysin ohi ja eilen vast kuulin niist (ollu kiireitä et jotenki jäi huomaamatta) joten porukkaa oli nihkeesti. Ainakin mitä ite seurailin ihmisii ni olivat (suurin osa) ihan iloisia ja hyvällä tuulella liikenteessä, kevättä rinnassa *hymy*

Seteistä sen verran, että Thanks Progression, I love it, sound and songs, just perfect to my ears *sydän*
Ja Cobalt taas heitti nostattavaa fiilistä loppuu kohti ja oli IHAN liekeissä lopussa. Tuli sopivasti uutta ja vanhaa ja setti oli hyvin rakennettu, tykkäsin. Kiitos *sydän*
Alextom veti hyvän setin kans, selkee rakenne setissä ja hyvä meno!
Niska, ah, kiitti! Kiva kuulla pitkäst aikaa tollast settii ja oli erittäin mielyttävää kuultavaa myös.
Zaion soitti kans hyvää musaa ja alotti bileet oikeella soundilla *hymy*

Ilta oli muuten siis onnistunu, porukkaa olis saanu olla enempi. Iso KIITOS teille ketkä tulivat paikalle. Ja kiitti reiver71 kuvaamisesta.

Seuraavat bileet tulos heinäkuun alussa ja nyt on sit meno (teidän toiveita huomioiden) kovaa ja nopeeta!!! *aplodit*
Alextom

Posts: 15

#34 • • Alextom [ xperience ]
Kiitän kaikkia paikalle tulleita bilettäjiä, sekä tietysti esiintyjiä ja täytyy mainita, että moni jäi paljostakin paitsi, itse ainakin olen erittäin tyytyväinen kuulemaani, mutta tilanteen pystyy korjaamaan heinäkuun alussa seuraavissa bileissä, silloin luvassa on hiukan enemmän hard painotteista musiikkitarjontaa.. Enemmän tietoa laitetaan heti kun esiintyjät saadaan varmistettua.. Kannattaa liittyä facebookissa Xperience Nights faniklubiin, jolloin saat varmasti uusinta tietoa tulevista tapahtumista, sekä mahdollisista juoruista, totuuksista, sekä taruista ;) sillä niitähän yleensä riittää... Vielä kerran suuret kiitokseni osallistujille, sillä kunnia kuuluu teille, että näitä tapahtumia kannattaa järjestää jatkossakin ja hiukan ehkä jopa useammin ja facebookissa voi esittää mahdollisia toiveita ja ideoita, niin pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan.. Jos olit tyytyväinen kuulemaasi musiikkiin bileissä, niin muutaman viikon sisällä tulee nettiin kuunneltavaksi Dj Alextom - Springressive mix, jonka voi myös ladata itselleen mp3 muodossa, mutta siitäkin enemmän tietoa löytyy sitten myöhemmin facebookissa. Mukavaa kevään jatkoa kaikille ja tavataan taas heinäkuun alussa. Alapuolella olevasta linkistä voi käydä lukemassa pienen lehtijutun Springressive tapahtumasta.

http://www.isolehti.fi/lehti/blogit/raver71/xperience-nights-pres-springressive-coyote-club-lahti-10042010
Progression

Posts: 2,691

#35 • • Progression www.LiquidCrystalSounds.com
Hola! :)

The Lahti roadtrip turned out to be an excursion and a half! Thanks to Tanja & Tommi for arranging the gig, driving us about, looking after etc etc. I have to say that I met a lot of friendly and happy people. All good fun from start to finish.

Nice sets from Niska, Zaion, Alextom and not forgetting Cobalt. From house to breaks, trance to techno. It was all neatly fitted into the nights musical buildup.

With a fair few happy memories in the bank, I'll finish off with a huge thanks to all who came to support the "Springressive" event and to hear me DJ. Always a pleasure :)

Good luck with the Xperience project and until another time... Cheers, Progression.
COBALT

Posts: 1,407

#36 • • COBALT akitaattori
Oli kyllä hlökohtaisella tasolla toodella hauskaa. Kuten Tanja mainitsikin, niin olin khyyl aikas liekeissä. On se pirullista kun vanha miäs jaksaa innostua aina vaan uudelleen ja uudelleen. Se on se soundi ja fiilis sekä luomisen riemu. Plussana vielä kun saa jengin samoille leveleille niin taivas on silloin maan päällä. Wöörd!

Special tnx to Gavin. You are the most lunatic comedian that i know. Cheers, matey! *nauru*

Seuraavia odotellessa. Puhetta oli järjestävän tahon kanssa, että soitan seuraavalla kerralla pläjäyksen ehtaa Hoover-hardhouse-klassikkoa. (LUE: NUKLEUZ) Whoaa! *jiihaa*

--
Parhaat bileet tehdään aina korvien välissä...!

unoha

Posts: 929

#37 • • unoha Lti-/UG Collective
harmi ettei kojoottii enää ole...

--
Never Quit !