Yhdysvaltojen H.A.A.R.P. teknologia syy Haitin tuhoon

329 posts, 17 pages, 199,273 views

kupo

Posts: 455

#41 • • kupo
tästä saa nyt sellasen kuvan että netissä ei kaikki olekkaan totta*ding*

--
How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

Arsk4_

Posts: 833

#47 • • Arsk4_ Lihis

Juhgu, 24.1.2010 21:48:




*lmao*
&NR=1

Kannattais varmaan vähentää LSDn tai muiden aineiden käyttöä :D

--
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.GET WASTED!.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:

Arsk4_

Posts: 833

#49 • • Arsk4_ Lihis

Replying to Yhdysvaltojen H.A.A.R.P. teknologia syy Haitin tuhoon:

Aztee, 24.1.2010 22:29:
---
Arsk4_, 24.1.2010 22:13:
---
Juhgu, 24.1.2010 21:48:



---


*lmao*
&NR=1

Kannattais varmaan vähentää LSDn tai muiden aineiden käyttöä :D

---


ei jumalauta :DD ruumista irtautuminen on helppoa!! :DD 5-6 kerrosta radioaaltoja!!! :D



Tuo irtautuminen olis muuten rapulassa aika hieno ominaisuus, jäis kaikki vaivat kehoon ja vois lähtä liiteleen pahimpien olojen ajaksi *joo*

--
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.GET WASTED!.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:

ULTRAVIOLETCLAN

Posts: 62

#50 • • Edited ULTRAVIOLETCLAN
Hienoa että tulee näin paljon keskustelua muusta kuin punttiksesta,tv-sarjoista,pileist yms. yms.
Mitä enemmän keskustellaan sen parempi. Uudet asiat saa aina vain katteettomia vastalauseita osakseen.
En ole foliohattu siinä merkityksessä vaikka koen sen jokseenkin loukkaavana komenttina sinulta k-One mutta voisin kuvitella että olet tottunut tällaiseen käyttäytymiseen. Toisaalta voisin kuvitella että
a) et käynyt katsomassa ainuttakaan linkkiä?
b) tieteelliset faktat ovat sinulle faktoja vasta silloin kun ilmestyvät suomeksi?luettaviksi,Wikipediaan ,Hesariin yms...luotettavaan lähteeseen...
c) oletko sitä mieltä että Nicola Teslan oli myös sekopää( Haarp perustuu Teslan työhön)?
d) et ole opiskellut tiedettä tai luontotieteitä?

Ja nämä olettamukset ei ole millään pahalla vain terveellä kriittisyydellä...olenkon kenties oikeassa?

Jos olen niin sekopää niin mistä syystä mitattiin niin korkeita ULF taajuuksia Haitissa sinä aikana kun järistys sattui. Ainoa toinen paikka jossa tällaisia taajuksia näkee on Haarpin koealueilla.
Ja mistä ilmestyivät päiväsaikaan revontulivalot?.
Odotan vastausta sinulta.
Tiedän joka tapauksessa olevani selväjärkinen,kriittinen mutta myös avarakatseinen ja tarkoitukseni on pikkaisen ravistella kansakuntaa ja tuoda näkemyksen jota EI NÄHDÄ VIELÄ yleisesti mikäli ei seuraa vapaata mediaa.
En usko että tulen häpeämään näitä postauksia lähinnä mielenkiinnolla voin seurata vuosien päästä että kuinka paljon ovat ihmisten ymmärrys asioista muuttunut. Minunkin myös.
Salaliitot oli hyvinkin kiellettyjen keskusteluaiheiden listalla vielä muutama vuosi sitten mutta nyt niistä puhutaan valtamediassa asti..Niin pitääpä heittää Bassolle myös vinkkiä asian tiimoilta.
Ja kiitoksi kritiikistä teorioista jatkakaa lukemista ja kelaamista.

Niistä Google hiteistä sen verran että usein voi nähdä jos on täysin tuulesta temmattuja väittämiä niin silloin ei tule noin paljon materiaalia niin lyhyessä ajassa.Ja uutiskanavien tekemiä juttuja vieläkin eikä pelkästään kotikameralla kuvattuja juttuja(vaiika niillä voi olla kuinka painavia asioita)
Haarp on sitäpaitsi hyvin kummalinen sana niin todellisuus siihen että se vain ilmestyisi sattumalta Haitin perään liki miljoona kertaa onkin aika pieni. Vaikka Chavez sanoisi niin silti.


Tiedän myös sen että 95 % kaikista niistä "SUOMALAISISTA TIETEELLISISTÄ TODISTETUISTA FAKTOISTA" Liha on terveellistä, se mikä ei tapa vahvistaa,ryssä on paha,gmo ei ole vaarallinen(kaikilla mailla tuppaa olemaan omat totuuksensa...tietellinen totiúus perustuu lähinnä siihen määrään tieteellistä materiaalia mikä on aiheesta julkaistu valtamediassa)ovat VANHENTUNEITA ja VALHEELLISIA hokemia joilla ei ole mitään todellista kontekstia todellisen maailman äärettömän monimutkaisuuden kanssa.

Todellisuus on aina ihmeellisempi ja monimutkaisempi kuin voimme kuvitella. Ja ideana ei ole luoda kaaosta ja paniikkia vain ottaa asioista selvää ja tarttua niihin pelkäämättä.

Toinen asia mikä oli Foliohattu matskuu oli rinnakkaiset ulottuvuudet kunnes oho...näinhän maailmankaikkeus onkin rakentunut tiedemiesten mukaan



Faktat tähän ovat Silti kaikesta haloosta huolimatta:

teknologia Haarpiin on

-olemassa ja dokumentoitu
-käytössä Alaskassa, PuertoRicossa, Venäjällä ja Norjassa
-yksinkertaista ymmärtää ja kokea itse
-yliluonnoilisen korkeita matalataajuusksia mitattu Haitissa

&feature=related

&feature=fvw

&feature=related

&feature=related


Ja faktat ovat edelleen:
Supervaltioilla on hallussaan hyvin kehittynyttä teknologiaa josta tiedämme hyvin vähän

Tämä kaveri kiittää

Rauhaa ja tietoisuutta :)
ULTRAVIOLETCLAN

Posts: 62

#52 • • ULTRAVIOLETCLAN
Mitä Chemtrailsin suhteen on epäuskottavaa/häröö...

Vai kuuluuko se vain sarjaan : en tiedä tästä asiasta yhtään mitään-> FOLIOHATTUUUU!!!

Kerro mitä tiedät asiasta :)
wiwi

Posts: 1,575

#53 • • Edited wiwi Valtava vaaleanpunainen agenttiorava
Mä en ole perehtynyt tähän asiaan vielä eikä ole tarvetta ottaa kantaa sen enempää, mutta...

Jos haluat keskustelua niin kannattaa aloittaa vaikka pohjustamalla aihetta vähän paremmin kuin heittämällä kehiin joku random linkki. Esimerkiksi esittämällä asiasi ja perustelemalla miksi olet sitä mieltä mitä olet. Se että latelet peräkkäin väitteitä ikään kuin ne olisivat kyseenalaistamaton totuus, ei luo hirveän hedelmällistä pohjaa keskustelulle. Hassua että syytät ihmisiä kritiikittömyydestä, mutta sun väitteesi pitäisi niellä sellaisenaan.

Ja ei, Google-osumien määrä ei ole perustelu yhtään millekään.

:)

--
Yes, there is a world out there. And even if you decide you don`t want to meet it, it`s still going to hit you right in the face.

Avatar
#54 • • astaroth Guest

Replying to Yhdysvaltojen H.A.A.R.P. teknologia syy Haitin tuhoon:

Shishya, 24.1.2010 22:50:
En ole foliohattu siinä merkityksessä vaikka koen sen jokseenkin loukkaavana komenttina sinulta k-One mutta voisin kuvitella että olet tottunut tällaiseen käyttäytymiseen. Toisaalta voisin kuvitella että
a) et käynyt katsomassa ainuttakaan linkkiä


vilkaisin jokaista linkkiä ja niistä yksikään ei ollut mikään varteenotettava lähde

b) tieteelliset faktat ovat sinulle faktoja vasta silloin kun ilmestyvät hesariin


ne ovat "faktoja" (as in: sillä hetkellä luotettavin testattava ja tutkittu selitys) sitten siinä vaiheessa, kun näistä tieteellisistä asioita oikeasti ymmärtävä yhteisö pääsee konsensukseen aiheesta

c) oletko sitä mieltä että Nicola Teslan oli myös sekopää( Haarp perustuu Teslan työhön).


millä tavalla tesla liittyy tähän? jos mafioso tiputtaa vasikan rotkoon, niin en minä siitä syytä newtonia

d) et ole opiskellut tiedettä tai luontotieteitä


oletko itse?

Jos olen niin sekopää niin mistä syystä mitattiin niin korjkeita ULF taajuuksia Haitissa sinä aikana kun järistys sattui. Ainoa toinen paikka jossa tällaisia taajuksia näkee on Haarpin koealueilla.


kuka mittasi? missä tulokset?

Ja mistä ilmestyivät päiväsaikaan revontulivalot?.


pics or didn't happen

Odotan vastausta sinulta.


sä aloitit, sä valaiset meitä. niin se menee

Ja faktat ovat edelleen:
Supervaltioilla on hallussaan hyvin kehittynyttä teknologiaa josta tiedämme hyvin vähän


ja siitä huolimatta sinä sanot että sinä tiedät paremmin. totuus on, ettet sinäkään tiedä yhtään enempää. mitä kukaan loppujen lopuksi tietää? fakta on se, että jossain päin maailmaa on neljännesmiljoona kivien liiskaamana ja syyttelyn sijaan ihmiset voisivat vaikkapa auttaa toisiaan yhdessä
%

Posts: 568

#56 • • Edited %
Joo ketjun aloittajalla tiedoksi, että youtube-linkkisi eivät vakuuta todellakaan vaan pätkät näyttävät huonolaatuisilta ohjelmilta jotka on tehty jonnekkin kaapelikanaville näytettäviksi dollarin kuvat silmissä. Esim. maan magneettikenttä muka muuttui yhdessä pätkässä, mutta olen tuommoisia kuvia nähnyt ennekin jossain tieteisdokkareissa, varmasti tuohon magneettikenttään vaikuttaa astetta isompi säteilynlähde eli AURINKO ja sen säteily, kuin joku ihmisten duunaama radiolähetin.

Älä käsitä väärin, toki on olemassa huippusalaista sotilasteknologiaa, mutta maan mannerlaattojen siirtely jollain sähkömagneettisilla pulsseilla taivaalle kohdistamalla kuulostaa aika edistyneeltä. Toki jos jollain ihmisellä olisi ollut tämän päivän tekniikkaa käsissään keskiajalla olisi tätä varmaan pidetty jonkinlaisena jumalana, joten toki kaikki on periaatteessa mahdollista. Mutta saisinko silti vielä hieman enemmän ja vakuuttavampia todisteita, ennen kuin uhraan elämäni jokaisen sekunnin tämän aiheen tutkimiselle, kiitos?

edit: Todisteilla tarkoitan tässä esimerkiksi tämän "ihmelaitteen" toimintaperiaatetta, missä laitteen toiminta on selitetty vaikkapa kaavakuvin ja tällä hetkellä voimassa olevan klassisen- ja sähköfysiikan termein? Haluasin tietää miten tämä aparaatti toimii, kuten esim. voin selvittää miten televisio toimii jos haluan. Näin olisi helpompaa uskoa. Ihmettelen miksi ketjun aloittaja haluaa uskoa niin paljon, että riittää kun joku ukko videolla sanoo tyyliin, jos nyt osoitat tällä taskulampulla pilveä tässä mannerlaatan liitoskohdan yläpuolella tapahtuu tässä kohdassa maanjäristys? Ainiin se oli salaista tekniikkaa, joten unohda ylläolevat kysymykset. Anteeks että kysyin, jatka tutkimuksiasi rauhassa=)

--
Elä niin kuin haluat, äläkä niin kuin yhteiskunta haluaa sinun elävän.

Ressiv

Posts: 1,582

#57 • • Ressiv
no mut jenkeillähän on ollu jo vuosia humanoidi-teknologiaa käytössään
k-0ne

Posts: 228

#58 • • Edited k-0ne SESSIONS2

Replying to Yhdysvaltojen H.A.A.R.P. teknologia syy Haitin tuhoon:

astaroth

sä aloitit, sä valaiset meitä. niin se menee



Kiitos tää tiivistää aika hyvin tän jutun. Mä väittäisin (huomaa, tää on siis oma väite, vailla perusteita), että jos klubbarilla olis tyyppei jotka tajuais oikeesti jotain tuosta niin ne tuhahtais vihaisesti tälle setille missä illuminatit hyppii esile joka toisessa lauseessa. Mä löysin muuten sulle lisää linkkejä:

http://www.heinola.org/~patato/HAARP.html

Ja joo loppuun, joudun tunnustamaan, skippasin sun linkin(t) koska youtube tai muutkaan netin videopalvelut ei o se mistä mä kaivan tietoa, ei kyllä myöskään vikipediakaan, vaikka sielä on kivoja pikkusia faktoideja vaikka muille jakaa. Suosittelisin sulle nyt vähän sitä vanteen löysennystä ja relaamista, vai oletko sä oikeesti nyt sitä mieltä et seuraavaks IMF vaatii suomelta massiiviten uraanivarantojen luovutusta "tai muuten jyrähtää" vai mikä kolmannen maailman valtio pistetään meneen seuraavaksi?

Oisko tässä hyvä paikka semmoselle makaaberille lotolle? Ei niin että tahtoisin vittuila sillä et jengiä on kuollut paljon luonnonmullistuksessa, mut et voitas vaika pistää kaikki femma pottiin ja siihe seteliin kirjottaa maa joka menee seuraavaks ku HAARP soi ja youtube kertoo meille kuka voittaa koko potin?

JÄTTILÄISROBOTIT TUHOAA MONTEVIDEOO!!!!!! TÄÄ ON SALAJUONI?!?!?!?!
k-0ne

Posts: 228

#59 • • k-0ne SESSIONS2
Sit jottei tää menis iahan taas puhtaaseen vituiluun, ni koitetaas kaivaa vähän ees semioikeeta dataa:

Maanjäristyksessä vapautuva energian määrä:
7,1 Richterin asteikolla vastaa energiana 50 Megatonnia tai ymmärrettävämmin: 210PJ

Koska en jaksa uskoa, että suurvallat olisivat kehittäneen aikaan laitteen joka kehittää energiaa tyhjästä ja koska energiaa katoaa aina prosessissa johonkin, niin saadakseen aikaan haitin järistyksen (7,3 Richeterin asteikolla) Niiden olis pitänyt siirtää harpullaan sinne noin 500-600 PJ energiaa (Riceterin asteikko on logaritminen, katso se vikipediasta jos on vaikeeta tajuta - 1

Energiassa 1 W/h on siis 3600J
Ydinvoimala tuottaa aika pirusti (riippuen paljonko siinä on reaktoreita)
Olkiluodon ydinvoimala (1+2) tuottaa 14 400 000 MWh

144 terawatthour = 518.4 petajoule

Eli siis saadakseen tarpeeks energiaa järisyttelemään tommosen maapläntin ne tarvit yhden ydinvoimalan jossa on kolme reaktoria VAIN tuottamaan tarpeeks energiaa tuohon. Vai onko tässä nyt jokin mitä mä en ymmärrä kun en ole luonnontieteilijä (tai foliohattu)


DISCLAIMER: Jos mulla on laskuvirheitä tai asiavirjheitä niin pistä korjaus niin lasketaan uudestaan. Korostan vielä, et toi 500-600 on aproksimaatio koska en opiskele tai tiedä varmasti.
laite

Posts: 2,994

#60 • • Edited laite MastahWankah

Replying to Yhdysvaltojen H.A.A.R.P. teknologia syy Haitin tuhoon:

k-0ne, 25.1.2010 07:13:
DISCLAIMER: Jos mulla on laskuvirheitä tai asiavirjheitä niin pistä korjaus niin lasketaan uudestaan. Korostan vielä, et toi 500-600 on aproksimaatio koska en opiskele tai tiedä varmasti.


Mun veikkaus on, että HAAAARPilla on tällä kertaa vain sysätty epävakaassa tilassa oleva mannerlaatta aiheuttamaan maanjäristys (!1!11!11)

Ja jos lähdetään ennustamaan, niin mun veikkauksena on, että tulevaisuudessa Uusi-Seelanti, Iran / Irak ja Filippiinit on seuraavan HAAAARP ISKUN kohteena (!!!!). En kerro tarkempia aikatauluja, mutta nämä iskut tulevat tapahtumaan sadan vuoden aikana!1!!11

p.s. hot tip: mannerlaattojen rajoista voi katsella missä on todennäköisintä että HAAAAARP iskee. Tai sit missä on todennäköisintä että kyseessä on normaali maanjäristys.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Tectonic_plates.png

edit: laitetaas linkkinä sittenkin