Funky Elephant Festival 13 14.4.2007 @ Helsinki

3 posts, 1 page, 1,283 views

FunkyAmigos

Posts: 59

#1 • • FunkyAmigos
Lauantain Semifinal -räbäytyksissä tullaan kuulemaan spesiaaliherkkua, kun sekä Kemmuru että Asa heittävät keikkansa muhkealla livebändillä, jonka tarkempi koostumus julkistetaan nettisivuillamme lähiaikoina.
Myös Stigg Dogg & DJPP:n setissä on luvassa erikoisvieraita...

Niille, jotka ostavat joko kahden tai kolmen päivän festaripassin ennakkoon (Tiketti, disndat records, Lifesaver), on bonarina luvassa festareille saapuessa ilmainen Basso-lehden uunituore numero. Lehden saa Basson edustajilta festaripassia vastaan Tavastian aulasta.
FunkyAmigos

Posts: 59

#2 • • FunkyAmigos
Hyvää pääsiäistä kaikille!

H-hetkeen on enää vajaa viikko. Sulatelkaa siis mämminne rauhassa ja nukkukaa hyvin, sillä torstaista eteenpäin ei tule nukkumattia pariin päivään ikävä.

Viime hetken uutisia festariympyröistä:

* TO+LA erikoislippupaketti myyntiin

Funky Elephantin torstai ja lauantai tarjoavat Suomen ehdotonta jazz- ja soul-parhaimmistoa festarikansalle. Torstaina esiintyvä Jukka Eskola voitti alalla suuresti arvostetun Sony Jazzpalkinnon vuonna 2006, lauantain illassa nähtävä ja kuultava soul-mies Tuomo Prättälä sen sijaan tämänvuotisen tunnustuksen. Lauantaita värittää lisäksi mm. brittiläinen deep funk -kokoonpano The New Mastersounds laulajatar Corrina Greyson vieraanaan.

Tämän kunniaksi Funky Elephant tarjoaa nyt erikoishintaan ennakkolippupakettia torstai + lauantai. Hinta Tiketistä ennakkoon hankittuna näille päiville on 30 euroa (norm. 35 e). Yhdistelmälippua on myynnissä rajoitettu erä. Poista omasi ajoissa...


* Kemmurun live-bändin tilalle erikoisvierailijoita

Aiemmista tiedoista poiketen lauantaina 14.4. Semifinalissa esiintyvää Kemmurua ei nähdäkään live-bändin säestämänä. Sen sijaan luvassa on iso liuta erikoisvierailijoita mikin äärellä. Pahoittelemme meistä riippumatonta muutosta. Samana iltana esiintyvä Asa tullaan kuitenkin näkemään ennakkotietojen mukaisesti keikalla live-bändinsä kanssa.
FunkyAmigos

Posts: 59

#3 • • FunkyAmigos
Tänään meininki jatkuu vähintään yhtä kovissa merkeissä kuin eilen perjantaina (jos nyt ylipäänsä huikeammaksi voi mennäkään). Ennakkomyynti on päättynyt, mutta ovelle on varattu oma kiintiönsä lippuja, joten pitäisi riittää vielä myöhemminkin illasta. Varmempaa tietysti tulla hyvissa ajoin mestoille..

Lue tuoreimmat festarikuulumiset ja raportit kahdelta ensimmäiseltä illalta festarisivuiltamme osoitteesta http://www.funk.fi.