Vasemmistonuorten asunnosta löytyi kannabisviljelmä

104 posts, 6 pages, 45,705 views

thebbo

Posts: 346

#1 • • thebbo free spirit
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Vasemmistonuorten+asunnosta+l%C3%B6ytyi+kannabisviljelm%C3%A4/1135219487396

Vasemmistonuorten asunnosta löytyi kannabisviljelmä

Julkaistu: 10.4.2006 21:00
Vasemmistonuorten asunnosta löytyi kannabisviljelmä

Porin poliisi on löytänyt vasemmistoliiton nuorten satakuntalaisjohtajien asunnosta kannabiksen kotiviljelmän. Poliisi epäilee Satakunnan vasemmistonuorten puheenjohtajan Samu Honkasen syyllistyneen huumausainerikokseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Asunnosta löytyi lauantaisessa kotietsinnässä muutamia Cannabis sativa -kasveja sekä huumeiden käyttö- ja valmistusvälineitä kuten lämpölamppuja ja tuulettimia. Poliisi otti samalla Honkasen kiinni ja piti häntä lukkojen takana sunnuntaihin asti.

Honkasen epäillään käyttäneen itse kasveista saatavan marihuanan. Poliisi aikoo kuulustella myös asunnon kahta muuta asukasta huumausainerikoksesta epäiltyinä. Toinen heistä on kansanedustaja Veijo Puhjon (vas) eduskunta-avustaja, Satakunnan vasemmistoliiton varapuheenjohtaja ja Satakunnan vasemmistonuorten piirisihteeri Niina Siitonen.

Siitonen sanoi maanantaina Helsingin Sanomille, ettei ole osallistunut kannabiksen kasvattamiseen eikä sen käyttöön.

Samu Honkanen ei ole ensimmäistä kertaa poliisin kanssa tekemisissä. Porin käräjäoikeus tuomitsi hänet marihuanan käytöstä 25 päiväsakkoon joulukuussa 2005.

Honkanen toimi 80 000-jäsenisen Suomen ammattiin opiskelevien liiton eli Sakki ry:n toisena varapuheenjohtajana viime viikonloppuun asti. Hän ei ollut sunnuntaisessa kokouksessa ehdolla uuteen puheenjohtajistoon.

Honkanen ei vastannut Helsingin Sanomien soittoihin eikä soittopyyntöön maanantaina.

--
Vittu tähän on nyt tultu paljon spekulaatioit on kuultu vähän on tiedetty vitusti enemmän on luultu paskaa puhuttu huhuttu yksityiskohtiin juututtu, mut totuus puuttuu mikää ei edelleenkää oo muuttunu

thebbo

Posts: 346

#2 • • thebbo free spirit
Eikö ole perin röyhkeätä, että tämänkaltaiset vastuuttomat ja moraalittomat nuoret ovat Suomen kansan, ja etenkin nuorison johdossa ja esikuvina? *grr* *dissaa* <nyrkinheiluttel>

--
Vittu tähän on nyt tultu paljon spekulaatioit on kuultu vähän on tiedetty vitusti enemmän on luultu paskaa puhuttu huhuttu yksityiskohtiin juututtu, mut totuus puuttuu mikää ei edelleenkää oo muuttunu

wiwi

Posts: 1,575

#3 • • wiwi Valtava vaaleanpunainen agenttiorava
Niin. Tuollaiset selkärangattomat HIPIT ne rappeuttaa tämän yhteiskunnan. Kannabista omaan käyttöön? Paha paha! Tästä ei rikos voi paljon vakavammaksi mennä.

--
Yes, there is a world out there. And even if you decide you don`t want to meet it, it`s still going to hit you right in the face.

anis

Posts: 2,451

#5 • • anis
No ohoh. Seuraavaksi varmaan uutisoidaan,että DJ:n asunnosta löytyi levyjä.

--
Pidätte minusta vain koska minäkin pidän itsestäni.

Avatar
#6 • • astaroth Guest
jos äijä hoitaa hommansa hyvin, niin ei tuo minun elämääni hetkauta suuntaan tai toiseen

ennemmin meidän pitäisi saada halmeet ym. läppäjulkkisedustajat pois eduskunnasta
Individual

Posts: 10,942

#7 • • Individual HYPNO!

astaroth, 11.4.2006 10:54:
jos äijä hoitaa hommansa hyvin, niin ei tuo minun elämääni hetkauta suuntaan tai toiseen

ennemmin meidän pitäisi saada halmeet ym. läppäjulkkisedustajat pois eduskunnasta


Mutta kato ku ei enää silloin haittaa kun jo istuu eduskunnassa, jos ajelee kännissä autoa tai ammuskelee piripäissään pitkin asuntoaan. *kärjistys*
Jammailija

Posts: 3,224

#8 • • Jammailija d a n c e m a c h i n e s

astaroth, 11.4.2006 10:54:
jos äijä hoitaa hommansa hyvin, niin ei tuo minun elämääni hetkauta suuntaan tai toiseen

ennemmin meidän pitäisi saada halmeet ym. läppäjulkkisedustajat pois eduskunnasta


Samaa mieltä.

--
Näkemys yksilöstä oli se, että tällä ei ole pysyvää minää ja se kaipaa jonkinlaista pysyvää onnea, turvaa ja vakautta ja on alituisesti tarkoituksettoman toimelias...

Cloud

Posts: 2,162

#9 • • Cloud Game Freak
Julkisuus arvoahan tossa varmasti haettiin, Tabloidit tykkää =P.

No niin rikoshan tuokin on, mutta juu onhan se niinkin, että halmeet porskuttaa. Siinä suhteessa tämä nyt ole mitn ihmeellistä.

Jotenkin mä olen sen verta kiero salaliittoteoria ihminen ja corruptioon uskova, etten usko oikeastaan kenelläkään korkean arvon pampulla olevan kaikki jauhot ikinä puhtaita. Aina sielä jotain tehdään :) joten eipä tuo nyt siltäkään kantilta hetkauta.

--
Elämä on peliä, joten anna noppien laulaa puolestasi.

POSER

Posts: 800

#10 • • POSER Wimp and Poser
Tuollasia ne vasemmisto hipit on, me oikeisto porvarit sitten vedetäänkin vaan kokaa nokkaan...

--
Keppiä Jehoville!

Avatar
#11 • • astaroth Guest
"kokoomusnuorten brandylasista löytyi monokkeli" *lmao*
Hyzenthlay

Posts: 5,103

#12 • • Hyzenthlay myrkynsekoittaja
NO VOI HURJA...

--
Lapsuus on lyhyt, joten kannattaa juhlia aina kun voi :D

liikkuva muna

Posts: 2,652

#14 • • Edited liikkuva muna an egg on the move
"huumeiden käyttö- ja valmistusvälineitä kuten [...] tuulettimia."

Hahaaa. Tuulettimet piiloon. *pepsodent*

Ei mut, isot kakut vaan pojille ja kaikille Sakkiin kuuluville. Tehdään tästä varottava esimerkki! *joo*
Jago

Posts: 4,039

#15 • • Edited Jago un-trained monkee

utopia, 11.4.2006 10:38:
Pitipäs sattua et ne olikin just vasemmistonuoria.. Tää vaan vahvistaa nyt entisestään velloneet käsitykset millaisia huumeiden hevikäyttäjiä ne on kaikki. Niih *justjoo*


no mua ainakin ihmetytti toi että ne oikeen elikorosti sanaa vasemmisto tossa.
tuntuu vähän propagandistiselta, kaikenlisäksi toi on kirjotettu pahmpaan sävyyn kuin suurinosa marihuana jutuista

No mutta jos ne teki väärin niin kyllähän ne rangaistuksensa ansaitsee

edit. niin siis pointtini oli että ne ansaitsee rangaistuksen, mutta vasemmistoliitto ei liity tähän mitenkään

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

Exlex

Posts: 497

#16 • • Exlex

jago, 11.4.2006 13:37:
---
utopia, 11.4.2006 10:38:
---



Eikös utopia koittanut sanoa juurikin saman asian. Huomasitko että tuolla postauksen lopussa on tuommonen *justjoo* -pallukka? Sarkasmi, mitä se on, jotain syötävää?
Android

Posts: 3,908

#17 • • Android
No eipä kyllä ollut maailman fiksuin teko vasemmistonuorten puheenjohtajana ruveta viljelemään kannabista asunnossa, tietäen että a) se on laitonta ja b) tietäen minkälaista julkisuutta se toisi jos jäisi kiinni. Tuossa asemassa kannattaisi vähän miettiä sitä puolueen imagoa. Vaikka täällä klubbarissa kannabiksen viljelyä ei pidetä pahana rikoksena niin valtaväestö kuitenkin suhtautuu tällaisiin asioihin hyvin negatiivisesti. Tällaiset asiat eivät tuo hirveän hyvää PR:ää vasemmistonuorille valtaväestön kesken.

Lisäksi tällaiset asiat vieläpä ovat omiaan voimistamaan ihmisten stereotypioita siitä millaiset vasemmostilaiset ovat. Tyhmä ja vastuuton teko.
Jaivoima

Posts: 12

#18 • • Edited Jaivoima
Nonniin tytöt ja pojat. Olisiko aika unohtaa se kaikki propagandan omainen huumevalistus koulun tunneilta ja alkaa käyttämään omia aivoja. Jo lukuisat tutkimukset osoittavat kannabiksen olevan haitoiltaan jopa alkoholia vaarattomampi. Tosin tässäkin korostuu(kuten kaikessa muussakin)vastuu omasta itsestään. Jos ihminen itsenäisenä olentona päättää pajauttaa on se täysin hänen oma asiansa, ei valtion. Ja sama pätee alkoholiin, tai vaikka tupakkaan.. Jos luonto tarjoaa niin miksi ei jos siltä tuntuu. Sekin on luonnollisempaa päänsäryn hoitoa kuin se lääkeyhtiön(huom. -yhtiön-, ei hyvää hyvyyttään pillereitä pakkaavan äiti-teresa järjestön) valkoinen pilleri. Nyky-yhteiskunta vain tuntuu surullisen usein haluavan ihmisistä vain koneiston osasia jotka eivät oikein kykene/halua ajatella itsenäisesti. Nyt varmasti moni rupeaa huutamaan nisti!nisti! mutta neuvoisin muistamaan että vastuu valinnoista kuuluu kuulu ihmiselle itselleen niin kauan kuin nämä valinnat eivät vahingoita muita. Osa ihmisistä tulee aina olemaan sitä marginaali ongelmakäyttäjä ryhmää mutta emmehän me haluaisi polkupyöräilyäkään laittomaksi vain sillä perusteella että kaikki eivät osaa ajaa kyseistä kapinetta satuttamatta itseään. Vrt. alkoholi, ei tarvitse kuin kävellä perjantaina tai lauantaina(nykyään kylläkin melkein joka arki-iltakin) stadissa katsomassa sitä apinatarhaa minkä tuhannet ja taas tuhannet ördäävät nuoret ja ei niin nuoret pitävät. Kumpi huolestuttaa SINUA enemmän: lauma holtittomassa kännissä olevia ihmisiä huutamassa ja rikkomassa pulloja vai esimerkiksi pukumies puiston penkillä rauhassa istumassa ja polttamassa joopelia?
Android

Posts: 3,908

#19 • • Android

Jaivoima, 11.4.2006 14:29:
-clip-



Kirjoituksesi olisi sopinut paremmin topiciin jossa käsitellään kannabiksen laillistamista. Riippumatta siitä mitä mieltä sinä olet tai mitä tiede sanoo kannabiksesta niin tämä tuo huonoa julkisuutta vasemmistonuorille. Valtaväestö ei ajattele kannabiksesta niin kuin sinä.
Jaivoima

Posts: 12

#20 • • Jaivoima
Viesti olikin lähinnä muistutus siitä että avoin ja puolueeton mieli on ainoa järkevä tapa keskustella asioista. Lukemieni kommenttien perusteella se rupesi vain kääntymään sen perus hysterian puolelle..