Itäsuomi: Tekniikkaa bileisiin (TechMu, Lpr)

3 posts, 1 page, 6,801 views

techmu

Posts: 73

#1 • • Edited techmu Techmu
EDIT: Ylläoleva galluppi kertonee suuntaa-antavasti yhteistyössä tai asiakkaina olleiden henkilöiden mielipiteitä. Sekä positiivisista ja varsinkin negatiivisista kokemuksista toivomme myös sanallisen palautteen tähän topikkiin tai sähköpostina vastaaville ihmisille. Sitä kautta palautteet ja toiveet käsitelleen ja mahdollisuuksien mukaan otetaan huomioon seuraavissa projekteissa / toteutuksissa.


Hyvä ja selkeä ääni + toimiva tekniikka + hyvä fiilis artisteilla = vähemmän stressiä järjestäjällä...


Teekkareiden Musiikkikerho (TeMu) & TechMu
contact[ät]techmu.org - yleiset yhteyden otot
deejays[ät]techmu.org - techmu deejays spostilista

Äänitekniikkaa:

Yläpääkaiuttimia 2kpl
Mid-basskaiuttimia 2kpl
Bassokaiuttimia 4kpl
Aktiivimonitoreja 8kpl RCF ART 300A
Vahvistintehoa ~4kW
Mikrofoneja (Riittävästi)
Studiomikseri
Lavamonitorimikseri
Tarvittavat dj-laitteet
Kaapelointia, adaptereja, roikkia, jne.

Valot:

1.5kW strobo
Piskuinen savukone
Uv-lamppuja (toiminnassa 2x 120cm)
Uv-putkia (~10kpl)
Par-kannuja toistakymmentä
8 kpl peiliheittimiä (518 Martin Roboscan)
Martin 3032 ohjain
Skannerit ja ohjain tulee yhteistyökumppanilta (AK Sound & music service).


Teekkareiden Musiikkikerho on hoitanu äänentoistoja erilaisiin ja erikokoisiin tapahtumiin. Yhteistyössä TeMun/TechMun kanssa ovat olleet mm. Lappeenrannan Teknillinen Yliopisto, Lappeenrannan kaupunki, Studionet, erilaiset pienryhmät, bändit, bile-organisaatiot (Housebase, TechMu, Senzation, Spice, Das Boot, Phoenix, Horros..)


Yhteystiedot:

TechMu PJ ja vuokraukset
Miikka Granlund
miikkag@klubbari
+358 407549269
miikkag @IRCnet

Bile-, dj-asiat, buukkaukset jne
Niko Herrala (TechMu-varapj)
Nikke@klubbari
+358 443745014
nikke[ät]techmu.org
Nikke- @IRCnet

Bändit & yleiset äänentoistot:
Tuomas Karhula (PJ, TeMu)
+358 445021214
tuomas.karhula[ät]lut.fi
tupi @IRCnet


Tapahtumia joissa on ollut TeMun / Techmun tekniikka:
Tapahtumat joissa on ollut kerhon tekniikka vain osittain, on merkitty kursiivilla

10.02.2007 : Club Y
30.09.2006 : Club Y @ Lpr
22.07.2006 : KAAOSPUHALLUS Musiikkifestivaali @ Taipalsaari
09.06.2006 : FUNCTION & TECHMU present RESISTANCE IS FUTILE @ Lpr
09.05.2006 : ChilliGrilli v3.0
06.05.2006 : Club Y @ Lpr
24.03.2006 : HOUSEBASE 10vuotta! @ Lpr
11.02.2006 : Club Y @ Lpr

12.11.2005 : Club Y @ Lpr



Tulevia tapahtumia joissa on techmun/temun tekniikkaa:

14.04.2007 : Techmu 10v.

--
Elektronisen musiikin kulttuuria vuodesta 1997.

Sisäsika (PJ): miikkag
Ulkosika (vPj): Fokus

techmu

Posts: 73

#2 • • Edited techmu Techmu
Yhteystiedot päivitetty.

--
Elektronisen musiikin kulttuuria vuodesta 1997.

Sisäsika (PJ): miikkag
Ulkosika (vPj): Fokus

Caro²

Posts: 5,301

#3 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
Näin päättyi tammikuun ensimmäinen päivä viiden vuoden taival Teekkareiden Musiikkikerhon hallituksessa, toimenkuvana Techmun PJ.

Techmun uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Miikka Granlund (Miikkag. Virallinen titteli TeMun hallituksessa: VPJ), sekä Techmun varapuheenjohtajaksi Niko Herrala (Nikke. Virallinen titteli TeMun hallituksessa: Techmu-vastaava).

-

Pakkohan näistä kuluneista vuosista on raapustaa joku lyhyt raapustus ihmisten luettavaksi - tuleepahan sitten selville missä on menty. Topikki ei ehkä ole "paras mahdollinen", mutta ei oikein muuallekkaan pääse raapustamaan.

Oma soittoharrastus alkoi siis techmun riveissä 30.9.1999. Laitteina oli behringerin eurodesk 2442 (tms) ja Numark CDN-22 - voin rehellisesti sanoa pitäneeni Numarkeja paskana laitteena siitä päivästä lähtien kun sillä ensimmäistä kertaa pääsi "soittamaan".. Onneksi se soitin sitten muutaman vuoden päästä laukesi käteen ja vaihdettiin Denoniin..

Vanhan hallituksen techmu-jäsenet, Jan Heiskanen (Dj Monium) ja Harri Eronen luovuttivat hallituspaikat muistaakseni 1.1.2002 (täytyypi vielä tarkistaa). Ensimmäinen vuosi meni ihan haparoidessa ja ensimmäiset bileet tuli järjestettäväksi Lihavaisen Antin (a'ka Grond) kanssa 19.10.2002 - Techmu meets Fiktio (~150 asiakasta). Jatkot kyllä kruunasi kekkerit :)

#techmu -irc-kanava sisälsi peräti 8 ihmistä kun sinne aikoinaan tuli liityttyä. Nykyisin siellä vaikuttaa ~60 henkilöä, hyvin on kasvanut - samoin on kasvanut techmu vuosien varrella.

DJ:tä kerholla ei kovin montaa ollut 2000-luvun taitteessa, muutama vain, nykyisin levyjukkia on jo toistakymmentä. Moniumin (ja jonkun jonka nimeä en muista millään) aloittamia Dj-kursseja tuli 2002-2006 pidettyä reilulle puolelle sadalle ihmiselle, joista yllättävän moni soittelee edelleen - techmun riveissä tietenkin.

v2003 sain aisapariksi Jutilan Janin (Deca), joka hoiteli techmun asioita aina silloin kun en itse kyennyt (mm intti 2003-2004) ja potki minua persuksille aina satunnaisesti. Välitöntä palautetta tuli decan puolelta säätämisistäni tasasin väliajoin, mikä oli vallan hyvä asia (thx mate *sydän*).

Pieniä muutoksia on vuosien varrella vakiotapahtumat kohdanneet. Club Olohuoneet, jotka alunperin oli lähtöisin Laser Pubista, siirtyi Cafe Labran kautta Ravintola Iltatähteen ja 2006 syksyllä Cafe Bar G:hen. Open Decksejä tuli ja meni, parvekediskoja Sykän, Guffen ja Chris Mannersin kanssa, fuksiviikkoja ja fuksimessuja. Club Y:t, alunperin keskiviikkoklubi, lämmiteltiin uudelleen v.2005 marraskuussa lauantai-illan ratoksi. Hyvin ovat tuntuneet ihmisille uppoavan :)
Chilligrillit toimii kesäisin ja erinäisiä muita tapahtumia on ollut vuosittain jonnin verran.

Erilaisia yhteistyöjuttuja tuli näiden muutamien vuosien aikana tehtyä erinäisten organisaatioiden kanssa. Osan kanssa väännettiin tekniikkaa, osalle taas toimittiin flabajakajina. Tässä muutama mieleen juolahtavat: Housebase, Horros, T.A.T, Senzation (nyk. Club Dimension), Das Boot, RUK, Millennium, FINRG, Såint, LTKY, Lappeenrannan Kaupunki, LTY, ActI, Enklaavi ry., erinäisiä yksittäisiä ihmisiä ja ties mitä.

Techmu on 2000-luvun taitteen jälkeen kasvanut luonnollisesti niin koulun kiltojen, ylioppilaskunnan ja opiskelijoiden suuntaan melkoisesti. Samoin kasvua on tapahtunut myös ulospäin. Bileitä on alettu järjestää ja (ainakin melko)tyytyväisiä klubbaajia on käynyt tapahtumissa vallan mukavasti. Techmun aktiivisten jäsenten määrä on kasvanut eikä bileitä tarvi rakentaa enää kolmen ihmisen voimin (nyt ihmisiä on ehkä jopa neljä tai peräti kymmenen).

Tekniikkaa on techmulle kasaantunut myös vuosien varrella jonkun verran, mutta yksi tavoite jäi saavuttamatta - ne perkeleen teknarit kerholle omaksi. Tosin, nykyään siihen ei ole varsinaisesti tarvettakaan. 2002 levareita oli "skinnarilassa" 1-2paria, nyt niitä taitaa olla triplamäärä.. Mutta ei siinä, eikä tässä sen enempää..

Kiitoksia koko lössille näistä vuosista *sydän* - nastaa on ollut! Toivottavasti uusia aktiivisia jäseniä tulee vuosi vuodelta enemmän ja toivotaan, että järjestelyintoa riittää myös heillä.

Onnea vaan nakkikoneille miikkag ja nikke *iloinen* *sydän*