Finity Recordings

101 posts, 6 pages, 83,703 views

Finity

Posts: 316

#1 • • Edited Finity
logopap.gif

Finity Recordings, founded in May 2005, is a Finland’s leading electronic dance music label specializing in trance, dance and progressive sound.

Finity focuses on looking for fresh and quality sounds of today and the label mainly aims to help the up and coming trance talents to pave their way into the international dance music market.

Although we are mainly supporting the up and coming Finnish trance talents, we are also interested in talents overseas.

Keep an eye out for more releases in the future from Finity Recordings!
-
Demos to Finity: [email protected]
Licensing: [email protected]
General: [email protected]
--

Finity Facebook Fan Page
Finity Facebook profile
Finity MySpace Page
--

www.finity.fi
m1kk3

Posts: 5,560

#2 • • m1kk3 no-life
Ja tilattu on. *pihkassa*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

AlexS

Posts: 1,389

#4 • • AlexS kummasetä

Digital Beat, 13.11.2005 18:11:
täytyy kai olla vähintään Darude päästäkseen kokoelmalle? ;)



Täytyy tehdä hyvää musiikkia päästäkseen kokoelmalle.

--
I hear songs that should never end...
in places I cant comprehend.

blender

Posts: 2,552

#6 • • blender Arcade | KAIKU

Digital Beat, 13.11.2005 18:19:
Ei sekään riitä, soundien laatu ja masterointi pitää olla kans kohillaan. :D



eikös nuo oo sit olennainen osa hyvää musiikkia? :)
dB

Posts: 1,315

#7 • • dB Digital Beat Music

blender, 13.11.2005 18:25:
---
Digital Beat, 13.11.2005 18:19:
Ei sekään riitä, soundien laatu ja masterointi pitää olla kans kohillaan. :D

---


eikös nuo oo sit olennainen osa hyvää musiikkia? :)



kyllä mutta hyvästä teemasta ja sävellyksestä kannattaa lähteä ja sitten miettiä nuo tekniset seikat kohilleen. Siitä kannattaa lähteä sitten kehittämään hyvää miksausta ja lopullista masterointia.
Nykyään tehdään paljon kaupallista huonoa musiikkia sekä huonoilla teemoilla että tynkäideoilla mutta kuitenkin toisaalta teknisesti loistavilla soundeilla. Eli lyhyesti sanottuna teknisellä taidolla on tärkeä osuus musiikin teossa mutta hyvä sävellys on on aina ensisijainen. En puhu nyt tässä topikissa olevasta levystä vaan nykymusiikista yleensä.

Off topic:
Ylituotettu kaupallinen musiikki sokeuttaa todellisilta ideoilta ja jättää mielikuvitukselle vain vähän tilaa. Jos tuotat itse musiikkia niin yhtenä päivänä älä kuuntele yhtään mitään. Anna tilaa äänettömyydelle ja uusille ajatuksille.
blender

Posts: 2,552

#8 • • blender Arcade | KAIKU

Digital Beat, 14.11.2005 17:06:

-clip-


ot:
Tuolla postauksellani hain katsos vaan lähinnä sitä että AlexS puhui juuri tuosta "hyvästä musiikista" - ja omasta mielestäni siihen jo kuuluu se että se masterointikin on kohdallaan, tietenkin unohtamatta että ideaa löytyy...
Finity

Posts: 316

#11 • • Finity
FINITY´S UPCOMING RELEASE

ftydg001-150.jpg

SYNA :: Face Of God
Release February 2006
FTYDG001
Finitydigital

Finity Recordings
Finity

Posts: 316

#12 • • Finity
ftydg001-150.jpg

SYNA :: Face Of God
Released 28th Feb´2006
FTYDG001
Finity Digital

:: more info ::
Finity

Posts: 316

#13 • • Finity
FINDANCE REVIEW 20.2.2006

Syna : Face Of God (Finity Recordings)

Mainiosti nimetyn Synan muodostavat Timo Juuti, Toni Kurkimäki ja Mika Vuorela. Näistä kaksi jälkimmäistähän muistetaan vuosien takaisesta projektista DeCall. Synasta saatiin esimakua jo Orkidean Beautiful-singlellä remiksauksen muodossa, mutta 28. helmikuuta pamahtaa, kun loistokas Face Of God aloittaa taipaleensa digitaalisena nettikaupoissa.

Yli 9-minuuttinen Face Of God haiskahtaa jo heti ensikuulemalta klassikolta, mutta kuuntelukertojen myötä biisi yltyy vain hurjemmaksi. Biisissä on niin kaunista pianomelodiaa, kevyttä breakbeatia kuin upeita trance-soundejakin. Biisi on kokonaisuudessaan melkoinen progressiivinen teos, jonka yksikään minuutti ei ole samanlainen, vaan se löytää koko ajan uutta ilmaisumuotoa. Tunnelmatasollakin noustaan sellaisiin korkeuksiin, että sieltä ei välttämättä tänä vuonna monta kertaa heilutellakaan. Tai mistä sitä tietää, tanssimusiikki tuntuu vihdoin lähtevän uuteen nousuun ja Syna saisi puolestani olla yksi todellisen nousun johtotähtiä.


9/10

Findance
Finity

Posts: 316

#15 • • Finity
ftydg002-150.jpg

Sundawner :: Bizarre
Release day: 22th May´2006
FTYDG002
Finity Digital
--
Sundawner - Bizarre, ennakkotilattavissa nyt Finity Records Shopista
Finity

Posts: 316

#17 • • Edited Finity
ftydg002-150.jpg

Sundawner :: Bizarre
Release day: 22th May´2006
FTYDG002
Finity Digital
--
Audiojelly
ID&T Dance-Tunes
Finity Records Shop
---
Finity is proud to present a great new Finity Digital release "Sundawner - Bizarre". Behind the Sundawner name is Finnish producer Matti Laamanen also known for his Cosmicman and Eye Wall monikers. Bizarre is a 133 BPM trance masterpiece with progressive, techy and dark melodic vibes, representing the best Finnish trance music at the moment. The tune has got a lots of support from names like Above & Beyond, Markus Schulz, John O´Bir, Mike Shiver, Ronski Speed, Menno De Jong and many more. Sundawner - Bizarre is available now on Audiojelly, Dance-Tunes and Finity Records Shop. Get yours now!
Finity

Posts: 316

#18 • • Finity
I:Vibes Review

Sundawner, one of Finnish talent Matti Laamanen's aliases, brings us some more of the quality cool and progressive sounds that are becomnig trademark of the growing Finnish label, Finity Digital...

:: Sundawner - Bizarre
:: Finity Digital
:: FTYDG002

Sundawner

The second Finity Digital release carries on in Finity's cool and progressive style. It's predecessor, Syna - Face Of God, was a mellow cross between trance and breakbeat, but with this second outing, Sundawner has kept things a little more familiar.

The track is focused on three things. Firstly, the beat. It is standard 4/4 but has some funky and groovy variations which create a great rhythmic sense as the track progresses without breaking up the flow at all or becoming too monotonous. Secondly, there is a delicate synth instrument which plays the 'lead'. This consists of idle, gentle notes which float across the production and serve as an ambient part almost as much as they do a lead part. Thirdly, once the track has got underway properly, there is a superb layer of synth pads which line the background. They are sustained and seem to oscillate and flow and almost pulsate at times.

The result is a progressive and ambient sound which is clean, soothing and just a downright pleasure to listen to.



Conclusion:
More quality stuff from Finity. They promised the best of Finnish talent and are still delivering true to their word.


Rating:
8


I:Vibes
Jone

Posts: 8,258

#19 • • Edited Jone Archibald Haddock
Tämä uutinen on kyllä elokuun virallinen "*jiihaa*"

Raitojen joukosta on pakko nostaa esille Winkeen The Island, joka on niin helvetin kovaa matskua, että odotan sladdi ojossa sen saamista käteeni kiekolla. Ei voi kuin tohkeilla. *plur*

Kuunnelkaa ääninäyte jos ette muuten usko, prkl.
micqo

Posts: 1,094

#20 • • micqo

Jone, 9.8.2006 15:21:
Tämä uutinen on kyllä elokuun virallinen "*jiihaa*"

Raitojen joukosta on pakko nostaa esille Winkeen The Island, joka on niin helvetin kovaa matskua, että odotan sladdi ojossa sen saamista käteeni kiekolla. Ei voi kuin tohkeilla. *plur*

Kuunnelkaa ääninäyte jos ette muuten usko, prkl.




*plur* The Island on kyllä aika ROK ROK ralli! Klipsu on hieman hätäinen, mut antaa jotain esimakua...tarvii vielä duunaa parempaa klippiä kun saadaan ko. raita pihalle, joka muuten tulee ulos ihan aivan tässä lähiaikoina. Ko. raidasta vielä sen verran, että Orkidea, Darude + Niklas Harding ehtivät tuossa hiljaittain ilmaista jo supportista. *hih*