Kuvagalleriasta

23 posts, 2 pages, 9,245 views

Jone

Posts: 8,258

#21 • • Jone Archibald Haddock
Avernian:

Jone:
Hieman jopa pistää korpeamaan kaiken maailman "kuvaan vaan chicksei ja en oikeesti välitä valokuvauksen tekniikasta yhtään mitään"-räpsijät.


*nauru**nauraa**hih* Miksi?



Ihan siksi että kun on meitäkin, jotka ottavat valokuvaamisen (ehkä jopa liian) vakavasti. Monissa tapahtumissa alkaa "räpsijöiden" epäkorrektin käyttäytymisen (mm. lavalle kuvaamaan puskemisen mitään lupia kyselemättä) takia olemaan vähän yleispenseä ilmapiiri kaikkia kameran kanssa liikkuvia kohtaan.

Haluatko että selitän yksityiskohtaisemmin näkemystäni asiasta vai ymmärrätkö miksi vedän herneen nenääni tosta toisinaan?
Jone

Posts: 8,258

#22 • • Jone Archibald Haddock
Avernian:


Aina saa itseään selittää lisää, en pane pahakseni.

Joku puskija on vaan ihan eri asia kuin joku joka ottaa kuvia mieleisistään kohteista ihan huvikseen sen kummempia ajattelematta.

*iloinen*



Jeps, siis ei mulla ole mitään sitä vastaan että ihmisillä on kameroita mukana bileissä entistä enemmän. Itseasiassa jopa rohkaisen ihmisiä ottamaan niitä mukaan, mutta joissain tilanteissa olisi ihan hyvä miettiä miten sen kameran kanssa sohii ja jättää jotkut kuvaamiset ihan suosiolla tapahtuman "virallisella valokuvaajalle." Esim. tiedän itsekin häiritseväni tietyssä määrin artistien esiintymistä kuvaamisellani, mutta osaan kuitenkin (omasta mielestäni) minimoida aiheutetun häiriön verrattuina joihinkin toisiin, joiden käytös on täysin out of control.

Tietysti voidaan kelata tätä myöskin hyötynäkökulmasta, eli jos siellä lavalla häärimisen (...joka aiheuttaa häiriötä sekä artistille, yleisölle, että sille "viralliselle valokuvaajalle") tuloksena ei ole mitään sellaista josta järjestävä organisaatio hyötyisi promotionaalisessa mielessä niin mitä järkeä järjestäjän on päästää tälläista kuvaajaa sinne?
tez

Posts: 188

#23 • • tez hottie
tässä hieman RISUJA: ei sitten millään pahalla ketään kohtaan...

-eli ois kiva jos tulisi enemmän kuvia muista bilettäjistä kun viime aikoina on samat naamat ollu aika pitkälle noissa kuvissa, niille vois perustaa vaikka sitten erikseen oman kuva gallerian jos vaan on kavereita aina kuvattava. monipuolisempia kuvia kiitos :)

tää oli tarkoitus ottaa kehitysideana ei henkilökohtaisesti kenellekään.*hymy*

--
...do you fuck as well as you dance?