Ensimmäinen dj-keikkasi?

153 posts, 8 pages, 104,700 views

terraluna

Posts: 1,270

#1 • • terraluna Agentti
Tuli tässä mieleen, että oliis mielenkiintoista tietää, mistä ja miten soittajan uranne/harrastuksenne on alkanut. Tässä yhteydessä keikka ei tarkoita julkista esiintymistä kummempaa.

Missä olet soittanut ensimmäisen kerran julkisesti? (Julkisen voi jokainen määritellä itse, kuitenkin siten että kuulijoita on olut enemmän ja osa tuntemattomia). Mitä soitit? Olitko valmistautunut keikkaan? Jännittikö, oliko tarpeen nauttia rohkaisua? Menikö keikka hyvin, olitko tyytyväinen? Saitko palautetta, jos niin millaista? Milloin soitit seuraavan kerran? Mitä tahansa muuta mainittavaa ekasta keikasta?

Avautukaa vapaasti taka- tai lähivuosien muistoista! *hymy*

OT: Mä sitten käytin hakua, et jos tällanen jo oli, niin oon pahoillani! *blush*

--
I think you are ready
Freddie
now its time to join the party!

Avatar
#2 • • astaroth Guest
Antaa vielä odottaa itseään...*nauru*
Jussi Soro

Posts: 6,385

#3 • • Jussi Soro choon!
Ihan ihkaeka dj-keikkani oli joskus kun oltiin ylä-asteella, ja pidettiin ala-astelaisille diskoja, et päästiin luokkaretkelle. Sitä ennen olin jo vähän aikaa keräilly levyjä sun muuta ja ollut kiinnostunut "alasta". Noita keikkoja oli sit kaks puolen vuoden sisään, kunnes seuraava keikka olikin jo ns eka Teknobilekeikka.

Joka siis tapahtui 9.6.2001 Porvoossa, Fiskarsin tehtaalla Kaste-bileissä, joissa soitin viimisenä siten, että muilta alueilta oli jo musa loppu. Jännitti kyl ihan helvetisti ennen settiä, mut loppupeleis meni ihan hyvin :) Sitä en muista mitä soitin (jotain senhetken suurimpii kiksuhittei varmaan), mutta muistaakseni setti meni ihan jees.
0-scar

Posts: 760

#4 • • Edited 0-scar Team Teknolipat :)
Eka(ja tähän mennessä ainut) "keikka" oli Lappeenrannassa 9.10. Senzation Black bileissä. Enne settiä jännitti ihan hirmusen kovasti, mut kyl se sitten kaiketi ihan hyvin meni *joo* .

Alkuun vaan kollega teki killeri, väänti crossin väärään suuntaan, just ku katoin levyjä, enkä tietekää osannnu oottaa tuollasta mulkkuatemppua ja ääntä ei lähteny :D hetki meni siinä hätäillessä ja otsalla tuskan hiki valuessa, että huomasin asian ja korjasin sen. Sitten menikin loppuun iha mukavasti ja tanssijoitakin riitti, vaikka soitinkin ensimmäisenä bileissä. Kuuntelemssa oli enimmäkseen tuttuja, mut oli siellä jonki verra ventovieraitakin. Erittäin kiva kokemus oli, ens kerralla menee varmasti paremmin, kun osaa varaantua paremmmin :)
Nii ja soitin happy hardcoresta lähtien rankemmasta aina rennompaan . *heiii*


.typo.



Nii ja oli Terraluna itekki tanssimas sillo *jiihaa*

--
Jos joskus murhe painaa, se painaa, se painaa, voit silloin multaa kaivaa ja huolet hukuttaa!

terraluna

Posts: 1,270

#5 • • terraluna Agentti

s0nic:

Nii ja soitin happy hardcoresta lähtien rankemmasta aina rennompaan . *heiii*


.typo.



Nii ja oli Terraluna itekki tanssimas sillo *jiihaa*



Olin joo.. *sydän* Mut missä se rennompi oli? *ding* *nauru*

--
I think you are ready
Freddie
now its time to join the party!

Jaques

Posts: 1,390

#6 • • Jaques HUGC / So Nice!
Öööööh jaaaa siit on jo aikaa. Taitaapi olla eka keikka soitettu sellaisessa tapahtumassa kuin Night Flight @ TF, Otaniemessä. Ja tämä tapahtui joskus ööööh 96 jos muistan oikein.*nauru* Soitin iiiiihan paskoilla kamoilla ubermättö hc-setin. *pahis* Ai että oli hirveetä mut soitettuu tuli. Seuraava keikka oli sit vast jouluna 98 Newsissa jossa tuli vietettyy seuraavat 3 vuotta.

--
Not everybody understands house music. It's a spiritual thing , a body thing!

Fyrisch

Posts: 4,525

#7 • • Fyrisch
Mun eka "kunnollinen" keikka tapahtu 15.3.2003 espoon vpk.s. Teemana oli Reggae mut soitin kaverin kans myös R n b,tä ja euro kikee ja vähän muuta poppii mikä uppoo "normaaleihin" ihmisiin *igor* Paikal tais olla ~200 ihmist ja hyvin meni vaiks jännitti, ja tuli teknillisii ongelmii (saatii fiksattuu nopeen onneks).Jännityst piti olla kans joten PA hankittii 2 päivää ennen juhlii,(pykii aina) mut plugit ei sopinu vahvistimeen, samana päivänä ennen h-hetkee joutu heti aamul käydä ostaa vähän tarvikkeit radioduo liikkeest et sais hätävirikkeet kyhättyy :D Palautetta tuli ja oli positiivist.
tälle talvelle olis jo luvas toinen samantyylinen keikka, täl kertaa ei oo teemaa nii saas nähä mitä niille paukuttais >:E
0-scar

Posts: 760

#8 • • 0-scar Team Teknolipat :)

terraluna:
---
s0nic:

Nii ja soitin happy hardcoresta lähtien rankemmasta aina rennompaan . *heiii*


.typo.



Nii ja oli Terraluna itekki tanssimas sillo *jiihaa*

---


Olin joo.. *sydän* Mut missä se rennompi oli? *ding* *nauru*



hehe, tarkotin kaiketi tolla että tuli takas rankemmasta rennompaan *slurps*

--
Jos joskus murhe painaa, se painaa, se painaa, voit silloin multaa kaivaa ja huolet hukuttaa!

Wegez

Posts: 2,141

#9 • • Edited Wegez wegezandnicsilver.com
Jaa...no jos ny ihan "julkista" ekaa...ni tais olla 24.4.2004...iha kauheet muistot..ei ois ehkä pitäny olla deckien takana ku ei siitä soitosta tullu mitn...(ja siis olin melkei selvinpäi)..ekaks soitin sellasee aikaa et paikka oli suht. täynnä.. *iik* ..vähä oli paniikkia.. *nauru* ...kerra stoppasin väärän levyn..kerra kosahti soitin..ja ehkä yks vaihto onnistu.. *uuh* ..mut onneks tuli palaute heti..vaikka olikin negatiivista pelkästään niin olin palautteeseen tyytyväinen koska vinkkejä alkoi satelemaan enemmän kun laki sallii..ja ny sitä kehtaa jo suht. hyvällä omalla tunnolla soittaa.. *hymy* ..että viimeistää senzationin 1wee bileissä jymäytän pankin..ja näytänki et heii..mä osaan soittaa.. *hihu* ..tai sit ryhdyn esitanssijaks.. *nauru* ..no eiih..ei musta saa tanssijaa tekemälläkää...eli pysyn siel deckien takana..kaikkien iloks tai suruks..kuka sen mitenki ottaa.. *plur*


Edit: ette ikinä arvaa...mut typoo tuli.. *nauru*

--
...we´re all made of stars...

Aziz Combat Fighter

Posts: 6,592

#10 • • Aziz Combat Fighter
uh, itseasiassa en edes muista. Tais olla joku random chillout-sessiokeikka.
Unik

Posts: 4,117

#11 • • Unik
Eka keikka tais olla joskus vuonna 1993 ja soitin Anan, Mark NRG (Overdrive records, Germany), Criss (Fax records, Germany) ja Eliot Ness:in kanssa. Soitin melkein koko setin kaverin levyillä ja tais kyllä jännittää aikas perkeleesti. Ihan kauheasti en enää muista kyseisistä bileistä ja omasta setistä. Sen muistan et soitin LFO - lfo:n ja et savua oli erittäin paljon, kuten stroboja myös.
sts

Posts: 7,969

#12 • • sts Sama pyynti aitta!

JussiS:
Ihan ihkaeka dj-keikkani oli joskus kun oltiin ylä-asteella, ja pidettiin ala-astelaisille diskoja, et päästiin luokkaretkelle. S



Hehe sama täällä...
Wegez

Posts: 2,141

#13 • • Edited Wegez wegezandnicsilver.com

s0nic:
vaikka soitinkin ensimmäisenä bileissä.




..eipäs jauheta skeidaa.. *nauru* ...soitit tokana.. *vink* ..mun ja bolterin ylläri b2b oli ekana.. *nauru* ..eikä kyllä ikinä oo ollu nii hauskaa.. *plur* ..biisit oli vähän mitä sattuu..tuli sashaa, charly lownoisea, daddy dj:tä yms...ja pitchit aina pohjassa..välillä +10% ja välillä +16% ..musiikki oli kyl aika kauheeta jos sitä nyt edes musiikiksi voi luokitella..tanssijoita ei ollu yhtään (onneks, koska tavoitekki oli pitää se osasto nollassa..et susta tuntuis vähä paremmalta ku ois tullu vaik vaa yks tanssija ni se ois ollu enemmä ku meil..mut sielhä oliki lattia täynnä sun aikaa) *ding* ...eiku hei..kyllähän me bolterin kans biletettii deckien takana.. *nauru* ..joo mut hauskaa oli.. *iloinen*

--
...we´re all made of stars...

Fea

Posts: 690

#14 • • Fea Ithaqua
Ihan ensimmäinen oli muutama vuosi sitten kaverin pikkujouluissa noin 15 ihmiselle, Hard Trancea ja ei jännittänyt kun oli otettu rohkaisua.

Kunnon näyttäytyminen oli Club System:ssä vip illassa ja silloin paikka oli täynnä. Tuosta on ehkä vähän yli puoli vuotta. Silloin hard trancea puskin ulos. Jännitti vaikka olin juonut muutaman bissen. setti meni noin niinkuin ekaksi kerraksi ihan hyvin. Ainut harmi oli kun jotkut nuoret muijat tuli silloin kesken setin kyselemään joitain hitti toiveita. Se soitto loppui siihen kun ne kolmannen kerran tulivat kyselemään. Levarit kiinni ja paikan oma Dj kehiin. prkl

--
Booze is the answer. I dont remember the question

enrg

Posts: 2,040

#15 • • Edited enrg
nuutissa joskus kauan sit jos privaatti jatkoja ei lasketa..
Wert

Posts: 3,386

#16 • • Edited Wert Varapalkkaliukuja
mu eka keikka oli joskus 1993 syksyllä ku 93 alussa järjestettiin paikalliset (pohjanmaalla) "reivit" jossa enemmän ja vähemmän paikalliset djt soitteli housesta gabberiin kaikkee mäiskettä.. ite sit innostuin gabberista ja tutustuin näihin soittajiin ja heistä pari tyyppiä opetti mut soittaan (kertoivat mitä homma pääosin on). siitä alko sit helvetinmoinen treenaaminen... joka päivä olin monta tuntia näiden tyyppien luona soittamas ja harjottelemas..
en omistanu ite yhtään levyäkää muistaakseni tuolloin, ainakaan sen tyylistä. eka keikka sit oli muutaman kuukauden päästä siitä ku näihin tyyppeihin tutustuin, he kutsuivat mut soittaan bileisiin, lainalevyjä oli paljon tuolloin pakissa :). siitä sitä on lähetty..
anton fine

Posts: 1,359

#17 • • anton fine myspace.com/finethedj
mun eka klubi-keikka oli maaliskuussa vuonna 2002, lämmittelin urmazta kotkassa target bileissä, olin vissiin 15v silloin :)
phear

Posts: 804

#18 • • phear <X>
1991 ala-asteen diskossa. Toka 1996 teinikemuissa (soitin muistaakseni pelkästään prodigyä ja chem brossia).

Sitten lukuisia ug-jatkoja yms. sekä kerhon (Techmu lpr) tapahtumia.

Eka ja tähän mennessä ainoa viralliseksi laskemani dj-keikka (siis et on oikein nimi flaijerissa, yleensä moisia ei edes ole ;)) oli heinäkuussa 2003 Thursday Club, circus maximus, KO, GER.
nomic

Posts: 4,120

#19 • • nomic Finrg / Hybridize / Paine / Nu-Energy / Kreatix

Wert:
ite sit innostuin gabberista ja tutustuin näihin soittajiin



hoho, pikkasen tyyli muuttunut *hymy* *piis*

mutta, pitskun nutalla oli mun eka keikka*nauru* ja jännitti paljon ja laitteisto ylikuumeni jossain välissä jne... :)
Marchand

Posts: 201

#20 • • Marchand
*nauru* joskus ylä-asteen discos tosi kauan sitten *nauru*