uutta settiä

23 posts, 2 pages, 24,569 views

Coma

Posts: 705

#21 • • Coma

MaybeDifK:
Teostolta pitää hommata lupa omien biittien julkaisuun netissä. Nimenomaan omien, remixit ovat asia erikseen. Ennen mitään portaalin rakentamista, kannattaa kysyä Teostolta asiaa, ei ne siellä syö....purematta.



Ei teostoon ole pakko liittyä, silloin ei tarvi noudattaa niiden älyvapaita sääntöjäkään :)

Edit: oli näköjään muutkin jo ehtinyt samasta aiheesta avautuun :D noh kerta kiellon päälle, sen verran teoston monopoliasema sapettaa :)

[muokattu 9.8.2004 00:06]
Apo

Posts: 1,574

#22 • • Apo Asiallisen Profeetallinen Oppinut
Alla selvennystä(?) Teoston kantaan omien teosten levittämisestä verkossa:


Sarana kirjoitti mikseri.net:n Teosto-asiaa keskustelussa:

Tämä voi olla kiinnostavaa: ohessa on käyttöehdot Teoston tekijäasiakkaan omien biisien laittoon tekijäasiakkaan omille kotisivuille. Tekstin lainasin Teostolta pyytämästäni musiikin käyttöluvasta omille kotisivuilleni. Erityisesti kohdat 4 ja 5 on jotain minkä takia mikseri.net ei olisi Teoston mielestä validi paikka.

...

1)Tarjottavien sävelteosten kaikki oikeudenomistajat ovat solmineet Teoston asiakassopimuksen ja hyväksyneet tämän käyttöluvan ehdot allekirjoituksellaan. Mikäli tarjolla olevilla sävelteoksilla kuitenkin myös Teostoon kuulumattomia oikeudenomistajia, on allekirjoittaneiden tekijä-asiakkaiden hankittava näiltä suostumus kyseisten sävelteosten tarjoamiseen yleisölle yllä mainitusta Internet-osoitteesta.

2)Käyttölupa kattaa ainoastaan allekirjoittaneiden tekijäasiakkaiden omien alkuperäisten teosten käyttämisen. Alkuperäisellä teoksella tarkoitetaan allekirjoittaneiden tekijäasiakkaiden itse säveltämää/sanoittamaa sävelteosta, ei esimerkiksi toisten tekemistä teoksista tehtyjä sovituksia.

3)Lupa koskee vain teoksia, joiden osalta ei ole solmittu kustannussopimusta.

4)Teosten on sijaittava allekirjoittaneiden tekijäasiakkaiden omilla kotisivuilla. Allekirjoittaneilla tekijäasiakkailla itsellään on oltava täysi päätäntävalta kyseisten kotisivujen musiikkisisällöstä.

5)Sävelteokset tulee tarjota yleisölle vastikkeetta. Teosto/NCB:n edustamista teoksista ei saa kertyä välitöntä taloudellista hyötyä allekirjoittaneille tekijäasiakkaille tai kolmansille osapuolille. Kyseisillä Internet-sivuilla ei saa periä minkäänlaista korvausta sävelteosten kuuntelemisesta tai muusta käyttämisestä eikä allekirjoittaneille tekijäasiakkaille tai kolmansille osapuolille muutenkaan saa kertyä kyseisen kotisivun ylläpitämisestä välittömiä tuloja, kuten esimerkiksi bannermainonta- tai tilausmaksutuloja.

Tarjottavien teosten avulla saa kuitenkin markkinoida allekirjoittaneiden tekijäasiakkaiden musiikillista tuotantoa ja muuta kiinteästi musiikilliseen tuotantoon liittyvää oheistoimintaa, kuten allekirjoittaneiden tekijäasiakkaiden taiteilijanimeä kantavia promootiotuotteita.

Formaatit

Tämä käyttölupa kattaa tarkoittamiensa sävelteosten tarjoamisen yleisölle kaikissa streaming- ja downloadformaateissa.

Teosten kestoa Internet-sivuilla ei ole rajoitettu.

¡ Previous post a few years ago !
domi

Posts: 7,069

#23 • • domi Työn sankari.

Replying to uutta settiä:

Shottitohtori, 3.7.2004 09:30:
---
blender:
pisteytys on perseestä, rakentava palaute jees

---






Joo ei todellakaa mitää pisteytystä ei ainakaa siellä missä sä oot soittamassa tai yleinsäki kauppaamassa jotain sun aivan mielettömän monipuolista E.6ta vai joko on joku E.32.nen menossa. Ei sen puoleen ei mitään rakentavaa palautettakaan jäbälle voi antaa helpoiten tän asian ilmasen varmaanki näin.
Lopeta hyvä mies jo toi yrittäminen meinaan ton musan suhteen, ei susta oo mihinkään, sun settiä ku oon joskus kuullu ni vois sanoo et ku kuuntelee ekat 3-5 min ni on jo kuulllu periaatteessa koko levyn, eli aika suppee on toi teikeläisen maku, vai pitäskö sanoo et taidot ei riitä 3 min pitemmälle ei taida oikee olla kykyjä jos ihan totta puhutaan, Menisit ennemmin vaikka soittamaan jotain esim:klarinettia johonki Kemijoen Marttakerhoon. siel on katsos jo niin iäkästä porukkaa et on toi kuulo puoli jo päässy pikku hiljaa ruostumaan sen verran pahasti et ei enää kuule ku oman äänen.*pahis* Siinä Sitä ois sitte herralle palautetta.


Bumppaan eeppistä vastausta.