Powerdance on uusi EDM-musiikkia soittava nettiradio

2 posts, 1 page, 4,953 views

Powerdance

Posts: 1

#1 • • Powerdance
powerdancelogosmall.png

Powerdance on uusi suomalainen EDM-musiikkia soittava nettiradiokanava. Keskitymme erityisesti house- ja trancemusiikin soittamiseen ja painotamme soittolistoillamme uutta musiikkia näistä kategorioista. Päivisin soitamme pääasiassa parhaita remixejä tämän hetken kuumimmista hiteistä. Sen lisäksi soitamme myös house-tyyppistä uutta musiikkia tunnetuilta artisteilta (esimerkiksi Tiesto, KSHMR, Hardwell, David Guetta yms.).

Vaikka painotammekin uutta musiikkia, mahtuu mukaan myös muutamia vuosia vanhaa musiikkia. 90-luvun tanssimusiikin ystäviä varten Powerissa on perjantai- ja lauantai-iltaisin kello 23.00 alkaen RetroWeekend ohjelma. Ohjelmassa pääsee kuulemaan ysärin kovimmat tanssihitit.

Trancemusiikin ystäviä varten Powerissa pyörii joka yö kello 00-06 Powertrance ohjelma, jossa soitetaan ainoastaan trancea. Myös silloin pääpainomme on uudessa musikissa, mutta myös vanhoja kappaleita kuullaan toisinaan.

Perjantaisin ja lauantaisin Powerissa kuullaan myös muutakin kuin ysäriä, sillä kello 21.00 eetteriin pamahtaa Club Power ohjelma, jossa kuullaan house- ja diskotyyppistä musiikia yhteenmiksattuna.

Lauantaisin Powerissa pyörii kello 14.00 alkaen Powerdance TOP30 ohjelma, jossa soitetaan viikon kolmekymmentä soitetuinta kappaletta kanavalla.

Eikä tässä ollut vielä kaikki! Ohjelmia on tulossa lisää, kunhan kanava vain saadaan käyntiin. Powerdancea voi kuunnella tällä hetkellä ainoastaan netin kautta osoitteessa powerdance.fi. Tehdään Powerdancesta yhdessä Suomen paras EDM-kanava! Ja tietoa saa jakaa myös kavereille!