SIGNAL LIFE 2YR BASH || SLACKK (UK), DESTO B2B RPK +more 25.4.2014 @ Helsinki

8 posts, 1 page, 5,750 views

SGNLF

Posts: 34

#1 • • SGNLF
72563_ti7sPvRj.jpg

SIGNAL LIFE 2YR BASH

SLACKK (Local Action, Numbers, UK)
DESTO b2b RPK
TWWTH (live)
KFKA
TUIPE
+VJ RANDOM DOCTORS

Elektronisen tanssilattiasoundin Sini Saarela, levymerkki nimeltä SIGNAL LIFE, täyttää huhtikuussa kaksi vuotta. Juhlan kunniaksi päätettiin kerätä kasa tämän hetken mielenkiintoisimpia tanssimusiikin suuntia pallolle, pläjäyttää se vasten reivaavan yleisön kasvoja ja tuoda bassomusiikki takaisin Helsingin tanssilattioille.

Juhlien päävieraaksi saapuu SLACKK, nosteessa oleva modernin grimen eturivin heimopäällikkö Lontoosta, jonka levylaukusta löytyvät koko grimeskenen tuoreimmat julkaisemattomat biisit. Syvällä pelissä oleva Slackk on noteerattu monipuolisten kuukausittaisten miksaustensa ja Vicen Thumpin Pied Pipers -grimekolumninsa ansiosta, sekä Lontoon ykkös-grimebileiden Boxedin luotsaamisesta. Lisäksi FACT, Resident Advisor ja lähestulkoon kaikki oman arvonsa tunnistavat musiikkilehdet ympäri maailmaa hehkuttavat kaveria. Mutanttinen uusi grime tulee Helsinkiin, oletko valmis?

Muistatteko vielä kun eteläräppisoundia alettiin kutsua crunkiksi? Crunkista on tullut jo aikoja sitten trappiä ja jukesta footworkkia. Jos jäisen soundin tulevaisuudenkuvat kiinnostavat, kannattaa olla paikalla kun DESTO ja RPK ottavat kädestä kiinni ja jakavat slotin.

Ei Signal Life-label nightia ilman ajankohtaista liveä. Tammikuussa Thousand Million EP:n julkaissut legenda ja gaselli TWWTH tarjoilee täsmätoimivan ja juhlakuntoon viritetyn live-vetonsa. Riisuttu rumpukonetekno ja hidas grime tekevät lapsia lavalla.

KFKA on myyttinen hahmo, joka on tehnyt vuoden 2014 parhaat julkaisemattomat, mutta tiuhaan Basson Signal Life -showssa soineet suomiträkit. Radioyleisön suosikki, helsinkiläinen joka jokaisen helsinkiläisen tulisi tuntea.

Basson Elämän maku -ohjelmaa ohjastava TUIPE pitää levylaukussaan Helsingin kattavimman selektion prototeknoa, elektroa ja muuta anteeksipyytelemätöntä, helsinkiläisnaisia liikuttavaa ja rumpukoneilla sävellettyä elektronista tanssimusiikkia. #elamanmaku #miesturusta

SIGNAL LIFE numeroina:
2 vuotta
6 vinyyli-EP:tä
1 kokoelma
11 julkaistua artistia
5 labelnightia Helsingissä ja Lontoossa
6 artistia soittamassa syntymäpäivillä

25.4.2014 on päivämäärä
6.linja on lokaatio
23-04 8€
SGNLF

Posts: 34

#3 • • SGNLF
Pikakurssi moderniin grimeen:

Slackk - Empty Bottles: http://

Rabit - Double Dragon (Logos remix): http://

Spare - 1BLT: http://

Dizzee Rascal - Strings Hoe (Wen refix): http://