M: Vestax VCI-380

3 posts, 1 page, 2,153 views

anaconda

Posts: 10

#1 • • anaconda
Otsikon mukaisesti myynnissä Vestaxin uusin Serato Itch kontrolleri. Laite on ostettu Thomannilta elokuussa ja alkuperäinen pakkaus on vielä tallella. Laite on nytkin ollut suojassa laatikossa joulukuun alusta lähtien matkailun takia ja käytännössä voidaan puhua uudenveroisesta kunnosta :)

VCI-380:ssa on ominaisuuksia, joita ei juuri ole muissa kontrollereissa, kuten Slicer jolla voi tehdä live-remix tyyppistä kikkailua biisien kanssa ja Loop rollit erityisillä pad-efekteillä höystettynä. Tässä kontrollerissa on myös yksi parhaista äänikorteista verrattuna muihin tämän hetken kontrollereihin ja se kuulostaa todella nätiltä ihan kuulokkeillakin harjoitellessa, puhumattakaan isommasta järjestelmästä. Lisäksi ehdoton plussa on todella kompakti koko, minkä ansiosta kontrolleria voi kantaa mukana esimerkiksi tavallisessa 17" tuuman läppärille tarkoitetussa repussa. Lisäksi kannattaa muistaa että uusi Serato DJ ohjelmisto tulee heti alkuvuodesta saataville tällekin kontrollerille, mikä parantaa efektejä huomattavasti. NAMM 2013 ei myöskään tuonut mitään uutta mikä varsinaisesti astuisi VCI-380:n tontille, vaan tämä voidaan edelleen kruunata parhaaksi kompaktin kokoiseksi Serato kontrolleriksi.

Hintapyyntö laitteesta on 500€ ja myynti mielellään noutamalla Helsingistä Etu-Töölöstä. Saa mielellään tulla katsomaan ja kokeilemaan ennen ostopäätöstä :) Jos joku ihmettelee miksi myyn pois niin sen takia että on jo ehtinyt kertyä hieman liikaa kaikenlaisia musiikkilaitteita ja tarvitsen tällä hetkellä rahaa muihin investointeihin.

Yhteydenotot ja tarjoukset sähköpostiin [email protected]

Tässä vielä muutama arvostelu kontrollerista:

http://djworx.com/review-vestax-vci-380-midi-controller/
http://www.digitaldjtips.com/2012....troller
anaconda

Posts: 10

#2 • • anaconda
450€ viimeisin tarjous. Aika halvalla mennään jos käytännössä puoleen hintaan saa uudenveroisessa kunnossa olevan kontrollerin.

Tässä vielä pari videota mistä näkyy ettei kyse oo mistään ihan lelusta:


LJ123

Posts: 148

#3 • • LJ123
Sait mailin.