Fiilis - We Love 5v Synttärit

  From until   Age limit: 18   http://www.fiilis.org  
Grand Virtanen, Kouvola  
house

Aleksi V, Freddye, Teddy Rooster, Pelle D, Caro², Toukka, Oliver Chase, Anselmi Kuusisto, Niki Suhonen,

Kymmenittäin vierailevia soittajia, satoja iltoja, tuhansia levyjä ja ainakin miljoonia hienoja hetkiä ystävien ja tuttavien kanssa. Viisi vuotta pehmeää, iloista ja helpposti kuunneltavaa sielukasta tanssimusiikkia, housea, kaakkois-suomalaisille ja satunnaisille matkaajille.

Fiiliksen ideologia on näiden vuosien aikana pysynyt samana ja saatellut monet housen suloiseen maailmaan turhia selittelemättä. Näin myös järjestäjien kohdalla. Hetkittäin ollaan tehty asiat kovalla sykkeellä ja toisinaan on annettu mennä omalla painollaan, fiiliksen mukaan. Ehkä juuri tämän vuoksi, ollaan näinkin pitkään jaksettu. Ja miksipä ei oltaisi?

18.5. tulee päivälleen täyteen 5 vuotta siitä, kun ensimmäinen Fiilis järjestettiin ja sitä me kutsumme kaikki kynnelle kykenevät juhlimaan kakkukahvien merkeissä. Ilta alkaa jo kuudelta ja soittovuorot katsotaan tällä kertaa tilanteen mukaan kuten aikojen alussakin oli tapana. Turhia ei stressata vaan nautitaan hyvästä seurasta, tanssahdellaa eteenpäin vievää musiikkia ja siemailaan hilpeitä juomia.

Ystäviä, musiikkia ja rentoilua vuodesta 2003