Sessions

  From until   www.facebook.com/…/216092768963327  
Twenty One, Tampere   Show map

Arvon naiset, hyvät herrat...

Sessions-klubin avajaiset on nyt virallista! Sessions on Tampereen yöelämän tuorein klubi-konsepti. Club Twenty Onessa järjestettävä, progressiiviseen technoon ja originaaliin house-musiikkiin keskittyvä Sessions-klubi tuo Tampereelle aivan kaupungin ytimessä sijaitsevalle Twenty One -klubille 1-2 kk välein techno- ja house -artisteja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Tyylikkään ja autenttisen klubiympäristön tarjoava sekä täydellisellä äänentoistolla varustettu Twenty One antaa kaupungin parhaat puitteet puhtaasti techno ja house-musiikkiin keskittyvälle klubille-illalle. Tervetuloa.

: ::: SESSIONS #1 ::: :

Club Twenty One
17.3.2018
Avoinna: 22.00 - myöhään...
K18

: ::: OPENING NIGHT LINE-UP ::: :

► SAM GRETS (Housespital Records)


► ANTICUE (Rude Tune Crew)
https://www.mixcloud.com/antti-kulmala

► PDLC (Aamu)


► Francis²³ (Fiktio)
https://www.mixcloud.com/Francis23

► VISUALS BY Astral Projector
https://www.facebook.com/aprojector

: ::: LIPUT ::: :

5 euroa (sis. juoman) ennen klo 23.00
5 euroa ennen klo 00.00
7 euroa klo 00.00 jälkeen

Narikka: 3 euroa

Sessions brings progression.

SESSIONS pähkinänkuoressa

Sessions-klubin musiikillinen linjaus keskittyy technon progressiiviseen osastoon sekä house-musiikin alkuperäisempään ja autenttisempaan puoleen. Sessions-illoissa tulemme kuulemaan ulkomaisia artisteja, joita ei välttämättä niin usein kuulla ja nähdä suomalaisessa klubi-skenessä, mutta jotka on valittu tapahtumaan uniikin ja aikaansa edellä olevan tuotantonsa ja musiikkinsa perusteella.

Myös Sessionsin suomalaiset artistit on valittu sellaisten dj'den ja tuottajien joukosta, jotka eivät välttämättä vielä ole murtautuneet klubikansan tietoisuuteen, mutta joiden musiikista paistaa läpi aito intohimo elektroniseen tanssimusiikkiin sekä taito tuottaa ja soittaa uniikkia techno- ja house-musiikkia sitä janoavalle tanssikansalle!

Sessions-klubia houstaavat tamperelaiset dj't Sam Grets, Phil Paroni sekä Francis23.