Etherwerks x Merikerho

  From until   www.facebook.com/…/328256057626537  
Merikerho, Helsinki   Show map

Etherwerks x Merikerho

Windom (Pater Noster)
Kitkatone (Enotaktik, Arts)
Ikola (Mind Records)

Windom on yksi kaupungin kiinnostavimpia artisteja ja mitä mainioin DJ. Windom on julkaissut musiikkia mm. Lobster Thereminin kautta Pater Noster levymerkillä. Hänet tunnetaan myös Kokki kolmenollakolmonen radio-showsta bassoradiolla. Merikerhoon hän saapuu mukana pakissaan ainakin vanhempaa jenkkihousee ja ehkä ripaus elektroa.

Kitkatonen mainioiden Etherwerks ja Arts-julkaisuiden, sekä monien tunnetuimpien techno-DJ.den tehosoittoon päätyneiden bangereiden saattelemana kaveri näyttää nousevan kovaa vauhtia kohti kansainvälistä techno-kaartia. Berghain-debyytti koitti kesäkuussa ja myös muilla maailman klubeilla Kitkatone on jo noteerattu. Syksyn mittaan artistilta on tulossa vielä lisää mielenkiintoisia julkistuksia. Pakissa mukana ainakin housea, electroa ja musikaalisemman päädyn technoa.

Ikola on häärinyt kuluneen vuoden studion siimeksessä kokeellisemman soundin parissa. Viikonloput taas ovat kuluneet lähes poikkeuksetta Mind recordsissa tiskin takana ja DJ-hommissa. Raa'an technon ja tumman experimental-soundin rinnalle on tullut laaja kirjo sävyjä modernista junkasta instrumentaali hiphopiin. Erityisesti levyhylly on lihonut elektron, italon ja hitaamman snare-technon kohdalta. Ainakin edellämainittuja tullaan pakkaamaan mukaan merikerhon terdelle.