CLUB AVOND deel #11 met Jay Fish & Concha & Nepson

  From until   www.facebook.com/…/817382808398759  
Fontti, Turku   Show map

Kuluva lokakuu tulee päättymään, kuten niin monet lahkot ovat toivoneet; järjettömään rytinään! Tällä kertaa on Jay Fish da kalamiehen haaviin on kadonneen klabin lisäksi jäänyt myös Vaasåstå kotoisin olevan, mutta sittemin stadilaistunut nuorukainen, joka tunnetaan ehkä paremmin orkesterinimeltään Concha. Tämä rantalaakan poika, eli kalasatamassakin kekkereitä väsännyt maisteri, vaikutti aikoinaan jo suuresti mm. Venuen ja Pleikkarin hoodeilla. Mutta eihän tämä tästä tähän jää, sillä paukahtelevassa ja aavistuksen Dony Osmondimaisessa imussa, kevyesty hypähtää paikalle myös Club Avondin tuore vakiokaluste elikkäs residentti Nepson. Tästä nuorukaisesta tulevat minunkin lapsen lapseni vielä puhumaan. Hänessä skilli ja artisti kohtaa hyvässä suhteessa ja siksi me olemmekin hänet talliimme kiinnittäneet.

Club Avond tulee myös lanseeraanaan jotain aivan uutta, joten olkaahan kuulolla. Luonnollisesti paikelle roudataan myös Fiat Lux ILS -valojärjestelmä, jonka tuntee kun sen näkee sakä kaupungin seksikkäin soundi!

Nottei ilta loppuis heti alkumetreille, niin muistakaahan käydä zekkaamassa Fontin uudistunut menu, joka sisältää nyt enemmän naposteltavaa ja kasvissafkaa. Sieltähän sitä on sitten helppo loikata maan vetovoiman avulla alakertaan sheikkamaan teknomuusikan tahtiin. Nähdään mestoilla!

➤ CONCHA (starba, Joiku)

https://www.facebook.com/concha.official


➤ NEPSON (ressu)

https://www.facebook.com/djnepson/

➤ JAY FISH (ressu)

www.jayfishmusic.com
www.jayfishrecordings.com

* Fiat Lux ILS - 'When you see it, you feel it' *

Eka tunti (23:00-00:00) ilmainen sisään pääsy, jonka
jälkeen liput 5e. Narikka ei maksa mittä.