GoodMusic - In the name of Good Music

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…/1781822358697654  
joensuu utran puukoulu, Joensuu, Suomi  
house, oldskool, psy, techno, trance

Prihat ja neittšyöt! Mäne tervehä, anna kättä!

Nyt kuulkees tulloo etelän ihmeitä tänne Karjalan kunnaille näyttämään suuremman sivistyksen kinkerilöistä mallii. Ja jos joku kyssyy, ni nää o vaa yksityiset pikkujoulut. :D

Etenni oomma näillä näkymin saamassa kysseenalasen kunnijan saaha paikalle suomalaisittain jo lähestulkoon legendaarisen hahmon, bilekuvaaja/-bloggaaja/deejii/reivaaja Raverin. Se meinovvaa sitä, jotta kuvallista todistusaineistoa saattaa valua julkisuuteen yhdessä bileitä luonnollisestikin ylistävän blogauksen kera, jotta kaikki ne onnettomat, jotka eivät paikalle piässeet, voivatten jälkeenpäi entistä hanakammin harmitella. Raver nähhään myös soittotiskin takana, tarjolla luultavasti selektijo (kuten tää hianosti ilmastaan) trance ja reivi-musiikin klassikoita. Raverin muassa tulee myös takuu, notta Lahti pilaa tunnelman.

[GM]:n omija poikii ovatten sitten herrat eyelid, DTL ja jo pesästä lentäny JokkeL.

Tämä ensinnäin mainittu eyelid on ittesä herra [GoodMusic]. Eihä hiä yksinnää hommaa alulle pannunna, mutta eipä koko konkkaronkkoo ois ilima häntä. Musiikkija tulloo laidasta laitaa (tässä kohtoo ny lähinnä kaikenmualiman konemusiikkija), ja vaikkei hiä vielä iha vanaha parta oo, ni onpaha tehnynnä tuosta biisilöihe sekottelusta melekosta taidetta.

DTL on semmone kosmopolliitti, kulkena tuosta naapurista rapakon taakse ameriikkaan ja piätynä lopulta reppana kouvolalaiseksi. DTL tekkööpi hyvi omalaatusta hyvvee musiikkija iha itte, joskus jopa iha paikan piällä.

JokkeL kulukee tittelillä [GM]:n Special Guest-DJ, titteli, jonka suavatten nämä kutaleet, jotka ovat oman intohimosen panoksesa matkan varrella antaneet [GM]-ryhmälle ja -tapahtumille. Jokkehi on monenmoiset billeet nähnynnä ja monenmoisissa soitellunna.

Ja jottei ny iha orvoksi jiähä, ni on meillä paikalla paikallinen edustuskin elikkä Dagenafter! Täähi sälli on paitti deejii, ni tekkööpi ittehi musikkija ja tiijä mimmone tulevaissuuven huippunimi lienneekkää.

Ja on siellä pyörimässä ja hiärimässä joku pallomahane karjalalaine akankutale, joka suattaa jottain tilannepäivityksii tarjota fb-ryhmään ja on jopa yli-innokas kertommaan [GoodMusic]-ryhmästä ja muusta sen sellasesta, jos erehyt kysymmää jottai. Elikkä emännöitsijänne MultiTool (tottelloo kohtuuvvella myös nimmee Paula).

Omat evväät mukkaan, kahveet saatamma tarjota. Käyttäyttyy pittää osata ja kohttuuvella nauttia käymisteitse tahi tislaamalla valmistettuja juomia. Tupakkia poltellaan vaa riittävän ettäällä mökistä ja nujjuujat voivat painuu paljo kauvemma ku saunan taakse. Pieni lipas siellä löytyy, johon suap vappaaehtosesti livauttaa roposen kolehtiin, jolla kuittaillaan vähäsen syntyneitä kuluja. Narikkaa ja muuta ei löyvy, eli kukin huolehtii tavaroistaan. Myö emmä vastaa kenenkään fyysisistä, henkisistä tai omaisuuteen kohdistuvista vahingoista. Emmä suosittele ottamaan mukkaan kaikenmualiman omppuläppärilöitä ja muita, vaikka hyvässä hengessä paikalla ollaan, ni eipähä tuota koskaan tiijä, jos vaikka jolleki tulis hetkellinen muistinmenetys omistusoikeuksista.


Eli sama nykysuomeksi:

No niin nyt on sitten aika tämänkin porukan vihdoin järjestää tapahtuma täällä Joensuussa! JA millä tavalla! Paikka on mitä mainioin ja tunnelmallisin: löytyy erillinen seurusteluhuone/kahvio minne musiikki kuuluu todella hyvin ja suhteellisen iso tanssilattia.

Musiikkina tulee olemaan taattua GoodMusic -soundia mikä on alkanut muodostumaan pienissä piireissä jo kulttimaineeseen asti. Täysin rakkaudesta lajiin pure detroit, techno, house, proge, trance ja psytrance paukuttaa klo 16.00-0.00 ajan korvia hellien kauniilla melodioilla ja aina vain vetävämmillä seteillä, joissa rytmikkäämpi biitti saa porukan todelliseen riemuun lähestyttäessä loppuhuipentumaa.


Näitä ei vain voi missata, taattua tekemistä rakkaudesta lajiin ja hyvään musiikkiin unohtamatta klassikkoraitoja joitten tahtiin voi myös vanhemmatkin parrat hetkittäin herkistellä.

Musiikit menee deepimmimmästä housesta kohti '90s rave-tyylistä nopeaa biittiä pitkin iltaa, hyppää karavaanin mukaan jossain kohtaa tai koe koko musiikin tarina alusta asti huikeeseen loppuun saakka!

Niin onnekkaasti on myös käynyt että DJ Raver, eli legendaarinen bilekuvaaja, blogaaja ja DJ on tulossa meille soittelemaan viimeiseen huipentavaan soittovuoroon (classic trance, '90s rave), joten legendaarista herkkua on tarjolla. Raver on myös tekemässä omaa muistelmakirjaa bile-scenestä, joten kuka tietää vaikka nämäkin bileet päätyisi kirjan kansien väliin, joten tällöin kannattaa ehdottomasti tulla paikalle kauempaakin ja isommalla porukalla todistamaan jotain merkityksellistä ja olla mukana kirjan yhden kappaleen synnyssä.

Infoa ja linkkejä DJ-Raveriin:

http://kehto.fi/raver71-bileblogi/mystinen-hahmo-%E2%80%93-raver71-pt-2/

http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/

https://klubitus.org/member/Raver71/galleries

http://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/



16.00 - 17.00 eyelid & DTL (deep, techno, detroit, tribal, house)
17.00 - 18.00 DTL (Real House Music, Detroit, Techno)
18.00 - 19.30 dagenafter (prog, house, EDM, trance)
19.30 - 21.00 eyelid (pure prog, pure trance)
21.00 - 21.30 Implicate Mind live pa
21.30 - 22.45 jokke l (pure trance, psytrance)
22.45 - 00.00 Raver (classic trance, '90s rave!)


Vapaa pääsy 0e.
PA: 1500w.

K-18.

Favorites 1