Chicago Stomp 1v bileet 3.9.2016 @ Lahti

1 post, 1 page, 1,953 views

Raver71

Posts: 3,605

#1 • • Raver71 Elämäntapa reivaaja, dj raver
Morjesta piiitkästä aikaa!

● Nyt on kesälomat lusittu ja aika aloittaa taas raskas reivaaminen, johon meidän tarjoama taidespesiaali onkin omiaan. Lahdessahan on 3.9 taidelauantai, joten mekin tarjoamme omaa taiteellista näkemystämme musiikin muodossa. Samalla juhlitaan Stomppien 1-vuotis synttäreitä. Kakkua ei ikävä kyllä ole tarjolla, mutta lahjoja toki saa tuoda.

●Tällä kertaa tapahtuma järjestetään Nightclub Maydayssä, joten tilaa on aikasempaan verrattuna vähän reilummin. Huomatkaa, että tapahtuma alkaa jo klo 20:00 ja häppärit kestää 23:00 asti, joten kannattaa tulla ajoissa juomaan itsenne mukaviksi. Sisäänpääsy kustantaa 5 euroa ja sisältää narikan.

●Vierailevana DJ:nä meillä on Miikka L Espoosta, joka vieraili myös viime talvena bileissämme. Mies teki viimeksi trance-setillään yleisöön sekä meihin niin hyvän vaikutuksen, että hänet oli saatava Lahteen uudestaan. Miikka on nouseva suomalainen trance-dj, sekä toinen tuottajahahmoista M.I.N.O productions-nimen takana. Miehen keikat takaavat kuulijalleen vanhan melodisen trancen ja uudemman soundin energisen yhdistelmän, ajoittain hienoisella psy-ripauksella maustettuna. Dj- ja tuottajakuvioita aiemmin Miikka L on toiminut aktiivisesti useiden erilaisten trancetapahtumien taustoilla vuodesta 2003 saakka.

● Djs:

- German West
- Fox Murder
- Otto Dawn
- Pheat
- Miikka L