Deep Space Helsinki: Anetha (Paris, FR)

  From until   www.facebook.com/…/963436677110312  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map

Deep Space Helsinki presents: ANETHA (Paris, FR)

Sat 20.08.2016 22-04 10€

ANETHA
Samuli Kemppi LIVE
Juho Kusti

VJ Random Doctors

Deep Space Helsinki tarttuu taas kesähelteiden jälkeen Kutosen kapuloihin ja luvassa on totuttuun tapaan sitä parasta untz-puuskutusta planeettamme teknoviidakosta. Elokuun iltaan DSH-pojat ovat valinneet vieraakseen Pariisin teknokuningattaren ja paikallisen Blocaus-porukan residentti-dj:n, Anethan. Anetha on siksi raudankova ja mielenkiintoinen, että vaikka hällä ei vielä hirveän montaa julkaisua plakkarissaan ole, niin levykäistensoittelutaitonsa ja kappalevalintansa ovat freeseintä A-luokkaa ja tämä onkin kovin nopsaan tahtiin huomattu myös muualla Euroopan soittopiireissä. Vaivattoman tuntuisesti tuo ison kylän patonkiexpertti nokittelee niin uudet, ennenkuulemattomat veisut kuin vanhat kestoklassikot ja harvinaisuudet yhdeksi saumattomaksi jytäpötköksi ikäänkuin olisi syntynyt luurit harteillaan. Elektroonimusadiggailija jos toinenkin tullee siis kokemaan tunnepohjaisesti kokolailla puhdistavan ja vapauttavan fiiliksen ja ehkäpä joku innostuu kirjoittelemaan kokemastaan kotiinsa asti. Eikä siinä vielä. Kotikylän oma tamppausmestari ja ulkomaita myöden legendastatuksesta nauttiva Samuli Kemppi päästelee höyryjä upouusia biisejään sisältävän livesetin muodossa. PLUS: Pikapikaa hetikohta Berliiniin lähtöään tekevä Juho Kusti pistelee hypno-staattisia rytmejä sisältävät äänitteensä soimaan illan alkupuolella aivan kuin viimeistä päivää. Uuh la la, tytöt ja poijjaat!

-

A resident of the Blocaus event in Paris, as well as great collector of vinyl, Anetha is a young artist who has quickly become a prominent figure in the Paris underground scene. The Parisian based DJ & producer has been gaining quite a name for herself over the last year on DJing front. She has played famous places like London's Corsica Studio’s, Concrete in Paris, 2.35:1 Berns in Stockholm or About Blank in Berlin.

Oscillating between acid lines, techno filled with melancholic melodies, hypnotic patterns and strong grooves. Anetha knows how to take control of the dancefloor.
Her sets are precise, energetic and always contains some 90's old school tracks.

Production wise, a lot of great things are coming up soon for her. She’ll release this autumn 2015 her debut EP on Spencer Parker’s imprint Work Them Records. A second EP is also due towards the end of 2015.

The future is bright for this little lady of Techno. She is definitely an artist to watch out for!


https://www.facebook.com/Anetha-395580317184152/?fref=ts