Autechre (UK) / Russell Haswell / Andy Maddocks, ma 14.11. Tavastia, Helsinki

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/1638086059848626  
TAVASTIA-klubi, Helsinki   Show map

ELEKTRONISEN MUSIIKIN KOKOONPANO AUTECHRE TAVASTIALLE
Ma 14.11.2016 Helsinki, Tavastia +Russell Haswell, Andy Maddocks

Elektronisen musiikin vaikutusvaltaisimpiin nimiin lukeutuva brittiläinen Autechre saapuu loppuvuodesta Helsinkiin. Warp-levymerkille kiinnitetty kaksikko nousee Tavastia-klubin lavalle maanantai-iltana 14. marraskuuta. Harvinaislaatuisen tapahtuman liput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 3. kesäkuuta klo. 9.

Modernin elektronisen musiikin kehitykseen lähtemättömän vaikutuksen tehnyt Autechre on Rob Brownin ja Sean Boothin vuonna 1987 perustama kokoonpano. Älykkään teknon supertähdiksi nimetty brittikaksikko on pitkän uransa aikana luonut monipuolista elektronista musiikkia, joka sisältää teknon lisäksi elementtejä IDM:stä, housesta, ambientista ja kokeellisesta musiikista.

Tuotannossaan digitaalisia ja analogisia syntetisaattoreita, rumpukoneita ja samplereita hyödyntävä Autechre julkaisi toukokuussa uransa 12. albuminsa, viisiosaisen ja nelituntisen ”elseq 1-5”. Orbitalin ja Aphex Twinin kaltaisten nimien kanssa samaan brittiläisen elektronisen musiikin pioneeriryhmään kuuluva kaksikko on myös tehnyt yhteistyötä lukuisten artistien kanssa Venetian Snaresista suomalaiseen Pan Sonic -muusikko Mika Vainioon.

Yhtye esiintyi edellisen kerran Suomessa vuoden 2006 Uuden Musiikin Festivaaleilla Turussa.


LIPUT:
Myyntiin pe 3.6.2016 klo 9.00
- ennakkoon Tiketistä alk. 25 EUR
- ovelta 27 EUR

http://www.autechre.ws
http://www.tavastiaklubi.fi
http://www.fullsteam.fi

Favorites 1