CLUB AVOND deel #7 met Jay Fish & Nepson & Zenroph

  From until   www.facebook.com/…/489781354564824  
Fontti, Turku   Show map

CLUB AVOND valtaa taas pressin tuoden Teknomusiikin ilosanomaa mukanaan. Nyt kun muuten päivät venyvät kuin vanhat ceekasetit, niin tunnustellaan, että tuntuuko se myös samalta Pressillä.

Tällä kertaa kalamiehen aka teknon suurlähettillään (Basso Radio 2015) vieraaksi, musiikin moniottelukehään, saapuu nuorempaa lihaa ja otetta. Eli, tugusen omat tulevaisuuden lahjat teknomusiikille Nepson sekä Zenroph.

Näillä kavereilla on hienot matkat musiikin saralla jo takana, mutta se suurin matka vielä edessä päin. Soundillisesti he edustavat erilaisia näkökantoja, joka tulee tuomaan illalle ihanaa monimuotoisuutta. Itse olen heidän polkujaa jo sotkenut ja toivottavasti tulevaisuudessa vieläkin enemmän.

Tulkaa siis kuuntelemaan miten kaikenlainen sihinä, kolina, kalke ja pauke muunnetaan kaupungin seksikkäimmällä soundilla voimakkaiksi ääniaalloiksi tyylikkäästi ja rytmisesti. Vieraitakin tullaa dekkien takana näkemään aivan varmasti, mutta he itsekään eivät sitä vielä tiedä :)

Älkää myöskään langetko katkeruuteen, siitä, että ilta alkaa vasta kello 23, koska näin teillä on juuri sopivasti aikaa täyttää vatsanne Fontin herkullisella menulla ja päänne kuplivilla juomilla, jotta jaksatte sitten moshata pilkkuun asti ja joskus ihan snadisti myös sen yli ;)

Nähdään mestoilla!