Point Break: PLEASUREKRAFT

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/846475758812113  
Kaivohuone, Helsinki   Show map

Point Break nappaa jälleen haltuunsa Helsingin yöelämän ja avaa kesän biletyskauden räjähdysmäisesti käyntiin tuomalla Suomeen toistamiseen yhden maailman kovimmista tech-house artisteista.
Alkukesä enteilee päätähuimaavaa menoa ja laittoman kovaa musiikkia Helsingin Kaivohuoneella. Pleasurekraftin viime esiintyminen jäi historiaan, tällä kertaa meininki tulee olemaan entistä kovempi!

PLEASUREKRAFT (US/SWE)

Merkittävän aseman house genressä saavuttanut Pleasurekraft on toistuvasti dominoimassa Beatportin listojen kärjessä, pyörittää omaa paljon kansainvalistä menestystä saavuttanutta levy-yhtiötä Kraftekia, kiertänyt ympäri maailmaa jättämättä yhtäkään ihmistä kylmäksi, nämä kaikki ja paljon muuta summattuna yhteen tekevät tästä kaksikosta kiistattomasti Tech-house genren kuninkaita.

Pleasurekraft teki läpimurtonsa vuonna 2010 suurimmalla hitillään "Tarantula", joka kuuluu Beatportin top 10 myydyimpiin julkaisuihin kautta aikoijen.

Tämän ilmiön loppua näkemätön uskollisuus, innostus ja motivaatio rakastamaansa musiikkia kohtaan ovat resepti myös menestyneeseen Kraftek levy-yhtiöön.

Kaveh ja Kalle ovat jatkuvalla tutkimusmatkalla house-musiikin ihmeellisessä maailmassa, ja löytävät sieltä jatkuvasti uusia sfäärejä. Kaksikon omaperäisen soundin tiedetään aiheuttavan kuuntelijassa kylmiä väreitä, samanlaista saakin hetken etsiä..


https://www.facebook.com/pkmusic/?fref=ts
http://www.pleasurekraft.com/
https://www.beatport.com/artist/pleasurekraft/117790

MILLA LEHTO

Kaikille tuttu Milla Lehto on vaikuttanut vahvasti Suomen underground klubi-skenessä jo 16 vuoden ajan ja hän on kiistatta noussut yhdeksi Suomen tunnetuimmista djstä. Milla keikkailee tiuhaa tahtia Suomen suurimmilla klubeilla ja tapahtumissa ja on jakanut lavan mm. Mark Knightin, Neelixin, Jay Lumenin, Dave Seamanin ja Manuel De La Maren kanssa.

Tällä hetkellä Milla toimii resident djnä, sekä promoottorina BASS GAME, ACES sekä Pussy eau de Clubissa. Milla on tunnettu laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta paletistaan, jota hän taitavasti vaihtelee yleisön ja fiiliksen mukaan deep housesta teknoon, sytyttäen aina tanssilattian tuleen myös ripauksella rock-asennetta!

https://www.facebook.com/millalehtodj


DJ EFO

Dj Efo ei esittelyjä kaipaa, jo monta sataa keikkaa soittanut Point Breakin residentti ja mies R3Din menestyksen takana. Ensimmäisen kosketuksen soittimiin on tullut vuonna 2000 joten kokemusta on kertynyt jo yli 15 vuotta. Efo on tunnettu energisistä seteistä jotka pitävät tanssijat väkisin liikkeessä. Point Breakin residenttinä ja artistivastaavana Efo on ollut vuodesta 2013 lähtien.

http://www.facebook.com/djefofin
https://www.soundcloud.com/dj-efo

KAJIS

Kajis on Trance piireissä varsinkin kovasti päätään nostanut tuottaja / dj. Kajiksen oma tuotanto ja lukuisat remixit mm. Orkidealle ovat kiinnittäneet huomiota vahvasti myös ulkomailla ja kappaleita onkin julkaistu mm. Armada levy-yhtiöllä!

http://instagram.com/samikajis

http://www.mixcloud.com/kajismusic/
www.facebook.com/kajisofficial

Line-up:
Pleasurekraft
Milla Lehto
Dj Efo
Kajis

Liput ennakkoon 15€, ovelta 18€.
http://joikumusik.com/point-break-tickets/