Captain Heroin, Kolmiotaajuus, Elektrus Erektus, Dj Raimonds Mežaks @309. kabinets

  From until   www.facebook.com/…/168879876814054  
309. kabinets, Valka   Show map

Piektdien, 5. februārī Valkas Mākslas skolas telpās kārtējais 309. kabineta rīkotais muzikālais vakars. Šoreiz ar viesiem no Somijas - Captain Heroin, Kolmiotaajuus, Elektrus Erektus, kā arī pašmāju DJ Raimondu Mežaku no Cēsīm.
__________________________________________________

Elektrus Erektus (FIN)

Elektrus Erektus galvenais mērķis ir izklaidēt pavecākas kundzītes ar pacilājošu disko mūziku piepilsētas bāriņos. Viņš gribētu gaļas mašīnā samalt kopā Boney M./Black Sabbath/Massive Attack/Bathory, lai iegūtu izejmateriālu pasaules drūmākajai tehno desai.

https://www.youtube.com/user/extralimb/videos
https://www.facebook.com/elektruserektus/

Captain Heroin (FIN)

Captain Heroin ir projekts, ko 1998. gadā aizsācis Fredriks Villbergs. To varētu raksturot kā kuģi, kas dreifē starp ambiento elektroniku, trokšņu mūziku un blūzu, brīžiem saduroties ar vientulības, baiļu un IDM aisbergiem. Projektu 2015. gadā papildinājis ģitārists un vokālists Arnders Bergmans.

Skithund Records http://skithundrecords.com/
https://captainheroin.bandcamp.com/


Kolmiotaajuus (FIN)

Sajūta tāda, ka noticis kas dīvains, un tavs radiouztvērējs būtu trāpījis mistiskā frekvencē. Savādi elektroniski traucējumi un gaistoši skaidrības un dailes mirkļi veido skaņu ainavas, kas saplūst milzīgā dubļu šļūdonī. Kolmiotaajuus ir noslēpumaina pārraide no paralēlās pasaules.
Dalībnieki: Jukka Erikeinens, Valteri Hiverinens un Arttu Ronkainens.

https://www.facebook.com/kolmiotaajuus/


Raimonds Mežaks (LV)

Raimonds Mežaks dzīvo un strādā Cēsīs. Viņa profesionālā darbība saistīta ar mežu un vides jautājumiem, taču brīvbrīžos viņš ir dedzīgs Latvijas agrīnās elektroniskās deju mūzikas (konkrētāk tieši “Latvian Beat”) pētnieks un entuziasts. Pazīstams kā viens no nedaudzajiem aktīvajiem kasešu dīdžejiem Latvijā un šīs kultūras popularizētājiem. Šoreiz gan Raimonds spēlēs plates, piemeklējot vakara atmosfērai atbilstošu mūziku no savas ierakstu kolekcijas.


Sākums: 21:00
Ieeja: 2,5 Eur

Plakāts: Diana Lelis