Spacehouse: House of House 12.1.2013 @ Kotka

2 posts, 1 page, 1,793 views

Spacehouse

Posts: 174

#1 • • Edited Spacehouse Combination of Different Visions
Spacehouse: House of House

Ravintola Route 66
Lauantai 12.01.2013 klo 21-03
Liput 6 euroa
K-18
Soundi: HAD Audio

TECH-HOUSE/ HOUSE/ TRANCE

*****************
AFECTO DJS (Spin FM/ R3D)
* Puuhaphiit
* Noste

HAIMI vs. INDIVIDUAL vs. URMAZ (Hypno! / Silk Sofa / Såint)

TAIKA (Spacehouse) - Special Trance Set!!


******************

Spacehouse aloittaa Kotkan bilevuoden 2013 tuomalla paikalle Helsingin kuumimmasta House dj-kollektiivista Puuhaphiitin ja Nosteen. Afecto djs on noussut viimeistään vuonna 2012 koko pääkaupunkiseudun klubikansan tietoisuuteen ja melodisen, grooven House-soundin kirkkaimpaan kastiin. Tiberiuksen ja Alec Hallin järjestämät Rex Terraza-bileet ovat jo useana kesänä täyttäneet Bio Rexin terassin talomusiikin nälkäisestä tanssikansasta ja nyt syksyllä Afecto deejiit ovat houstanneet joka perjantai Fredan Tivolin R3D-huonetta. Tämän lisäksi pitää mainita Spin FM-radion Love of House-ohjelma, jota Afecto djs on vetänyt jo vuoden ajan. Tuleva vuosi näyttää Afectoille todella hyvältä – siitä kertovat osaltaan jo isot buukkaukset niin Vaasan Balearica, kuin Serenan Wonder-vesipuistobileisiin.

Tänä iltana on siis luvassa rehellistä, mukaansatempaavaa ja iloista House-musiikkia suurella sydämellä. Älä jätä väliin!

Heti klo 21 dekkien taakse nousee Haimi vs. Individual-kaksikko. Nämä miekkoset huomasivat eräissä UG-bileissä, paetessaan dark psykeä automankan turvaan, omaavansa suht samalta soundaavia levyjä, että niitä olisi kiva alkaa soittaa yhdessä. Nyt reilun vuoden ajan he ovat tanssittaneet kansaa niin ilta- kuin aamubileissä Helsingissä, Kouvolassa, Imatralla – u name it. Tämän lisäksi Bar Isoroba Kympissä on joka kuukausi vähäeleiselle ja tunnelmalliselle konemusiikille omistettu Hypno!-ilta, joka sekin täyttää pian vuoden.

Heidän kanssaan alkulämmöt lattialle loihtii Såint-klubin toinen voimahahmo Dj Urmaz. Mies on vaikuttanut suomalaisessa klubi- ja dj-maailmassa jo toistakymmentä vuotta. Vanhempi kaarti muistaa varmasti myös Club Phoenixin, sekä Drama-klubin. ;) Såintin tapahtumista voidaan mainita esim. Pietarin Pachan vierailu Kotkaan, sekä Kaapelin Hima & Sali-kemut. Monessa on mies ollut mukana, mutta rakkaus Houseen on pysynyt lujana. Nyt siis kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan, minkälaisen keitoksen tämä kolmikko saa aikaan.

Illan päättää Elixiria, metsäbile ja psy trance-kuvioista tuttu Spacehouse-residentti Taika, joka on luvannut soittaa setin ehtaa trancea.


******************
Timetable:
01:30 - 02:30 Taika
23:30 - 01:30 Afecto djs
21:00 - 23:30 Haimi vs. Individual vs. Urmaz

******************

https://www.facebook.com/afectodjs


http://www.road66.fi/fi/

******************
In english:

Spacehouse: House of House
Date: Saturday 12.01.2013
Time: 9 PM - 3 AM
Tickets: 6 euros
Venue: Club Route 66
Address: Kotolahdentie 22, 48310 Kotka, Finland
How to get there: For example by buss provided by Spacehouse-crew. Departures from Kotka Central Bus-station 21 PM, 22 PM, 23 PM, 00 PM, 01 PM and at least one trip back to Kotka-island after the party. Free!

Event is for people 18 years or over.

Style of music: Tech-House/ House/ Trance

Bar has A-Licence.

Welcome!

--
Spacehouse

Spacehouse

Posts: 174

#2 • • Edited Spacehouse Combination of Different Visions
Hojo hojo!

Niin jäi vuosi 2012 taakse ja katseet suunnataan tiukasti tulevaan. Spacehouse aloittaa bilekauden tuomalla kaupunkiin Grooven Housen lipunkantajat, eli Afecto deejiit. La 12.1. on siis Club Route Kotkan Mussalossa teh place to be. Illan aloittaa ensimmäistä kertaa yhdessä nähtävä Haimi vs. Individual vs. Urmaz-setti, jossa liikutaan laaja-alaisesti Housen ja Tech-Housen maailmassa. Ja illan päättää Psy-Trance-konkari Taika, jolta kuullaan harvinainen Trance-setti. Eli paljon kaikkea jännää luvassa. Varmasti napakan bilesoundin tuottaa HAD Audio.

ps. liput vain 6 egee.

--
Spacehouse