Plauge X Jam-A-Holics presents: SUMMER SLAM

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/443715342316167  
Yo-talo, Tampere   Show map  
chill, disco, house

Ionik, Rico Tubbs, Plauge Dj's

Tampereen kovimmat DJ-kollektiivit Plauge ja Jam-A-Holics päättivät lyödä viisaat päänsä yhteen ja tuoda YO-Talolle kesän kovimman kaksipäiväsen bilespektaakkelin Summer Slamin. Kollektiivien omien levynpyörittäjien lisäksi mukaan on tarkoin valikoitu vierailijat Suomen DJ-skenen huipulta, jotta vaativimmankin krebaajan tarpeet saadaan tyydytettyä!

Lauantaina meiningistä päästään nappaamaan aikaisin kiinni, kun Sorsapuistossa aloitellaan Park Jamin merkeissä jo klo 14.00. Päivä taittuu mukavasti iltaa kohti, kun viihtyvyydestä vastaa lukemattomat DJ:t ja paikalla taiteillaan myös livegraffitia mm. Tarebrushin toimesta. Juhlakansan pitää kylläisenä Chef Santeri, joka saapuu kokkaamaan herkullisia grilliruokia.

HUOM!

Kahden päivän ennakkoliput [Nollakolme]sta huokeaan 10 euron hintaan! Ennakkolipun ostaneiden kesken arvotaan 25€ arvoinen lahjakortti Nollakolmeen!



★ RICO TUBBS

Mansen oma poika ei esittelyjä kaipaa. Täydet tanssilattiat ympäri maailman eivät ole väärässä. Kotikaupungissaan etenkin legendaarisista Big Pop ja Beatformers -illoista tuttu konkari nousee tällä kertaa YO:n lavalle Summer Slamien perjantain merkeissä ja bassovoittoinen selektio pitää huolen, että hiki pysyy pinnassa pitkälle lauantaiaamuun. BASS=WIN!

★ IONIK

Turun ihmemies MacSutela aka. Ionik on tuttu mm. laadukkaiden Traveller ja Kojak Giant Sounds levymerkkien takaa. Levymogulin kuumien leibeleiden lisäksi miehen DJ setit ovat pelkkää parhautta. Siitä kertovat ympäri pallon tehdyt klubivierailut, aina Pietarista Nykiin ja säännöllisesti Hesaan. Turun Discokeisarilta luvassa talolla takuuvarmasti maistuva discoboogie selektio.

★ POLARSOUL

Levynpyörittäjien harvalukuiseen kermaan kuuluva DJ Polarsoul on yhden miehen sound system, tuottaja ja viihdyttäjä, jonka lukuiset mixtapet ja mash-upit ovat olleet alansa kirkkainta kärkilaatua jo vuosien ajan. Muuan muassa Asaa ja Julma-Henriä tuottanut multiosaaja tunnetaan värikkäistä selektioistaan, jotka yhdistelevät klassikoita ja uutuuksia yli genrerajojen. DJ Polarsoul on todellinen tanssisalin kuningas.

★ SVENGALI

Boom Shakalaka -kollektiivista tuttu DJ ja tuottaja Svengali tulee lauantaina räjäyttämään YO-Talon tanssilattian omilla Baltik Bass remixeillään. Voit myös bongata DJ Svengalin mahtisaundia Bassoradiolla joka toinen sunnuntai klo 16-18 jätkien omassa Boom Shakalaka -ohjelmassa. Muista tarkastaa DJ Svengalin remixit Boom Shakalakan Soundcloudista!


★ PE 27.7. 23-04 @ YO-TALO

RICO TUBBS
IONIK
PLAUGE DJ'S

6€


★ LA 28.7. 14-21 PARK JAM @ Sorsapuisto

PLAUGE DJ'S
JAM-A-HOLICS DJ'S
GUEST DJ'S
LIVE GRAFFITI WORKSHOP
CHEF SANTERI

VAPAA PÄÄSY!


★ LA 28.7. 23-04 @ YO-TALO

POLARSOUL
SVENGALI
JAM-A-HOLICS DJ'S

6€


http://www.plauge.net/
http://jamaholics.fi/
http://www.djinfekto.com/
http://kojakgiantsounds.blogspot.fi/
http://www.myspace.com/polarsoul
http://www.boomshakalaka.fi/

Yhteistyössä:

http://sprayluukku.com/
http://www.nollakolme.com/
http://tarebrush.fi/
http://djshop.fi/
http://www.tampereenpalmu.fi/
http://serato.com/

Favorites 2