Bujashaka SuomiSpezial V2.0

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   http://www.bujashaka.net  
Kotkan Tivoli, Kotka  
chill, drum'n'bass, house, trance, urban

Liljan Loisto, Sine Ira, Kotkan Laulumiehet, Orion, Milla Lehto, Pekko Haimi, Jukola, Supertyyli, Artelmis & Timbuktor, Adam Kadmon, Ceemon & Hegemonsta

Musiikki rikastuttaa elämää. Pacius ja Sibelius hurmasivat ja huumasivat kansalliromanttisilla sävellyksillään. Jo vuosisatoja tarinoita kerrottiin laulurunoudella eteenpäin ja laulut jäivät elämään omia elämiään ja ovat siirtyneet jo veriimme. Pelimannit saivat ihmiset tanssimaan piirissä ja ilon irtoamaan karuimmastakin talosta.

Samat vatsaa kääntävät tunteet saavat ihmiset tänäkin päivänä hakeutumaan musiikin syleilyyn, kirjoittamaan sanansa paperille ja laulamaan ne läheisilleen. Tämä on laulun taika. Se on osa historiaamme.

Joten mitäs jos juhlittaisiin taas suomalaista musiikkia? Laulettaisiin huhuillen, kuin aamukasteessa, riukuaidan rajaamaa maisemaa talsien. Rallatellaan lauluja ilo pinnassa, vaik syvän märkeni. Paukutetaan tahtia ja laitetaan jalalla koreasti. Päätetään talven härkäpäivät juhlilla ja aloitetaan kevät kunnolla.

Aika tuoda laulelmat uuteen kotiinsa kaupungin sydämeen. Näissä juhlissa uusi ja vanha lyövät kättä ja luvassa on unohtamaton musiikkikokemus. Nyt kaivamaan vaarin vanhat mokkasiinit kaapista ja tanssimaan iskelmää, funkkii, housee tai vaikka kuorolaulannan tahtiin.

Ravintola Tivoli
9.4.2011
21:00 – 04:00
Liput KEKY-kortilla 6€/8€ kortitta.
K-18

Äänentoisto : HAD Audio
Valotekniikka : AK Sound and Music Service
Valosuunnittelu ja toteutus : Silto Lights
Erikoistehosteet : Pyroman

Ennakkoliput tottakai Pomp divarista maanantaista (21.3.) eteenpäin.

Samasta osoitteesta voit myös ostaa vuoden 2011 KEKY-kortin jolla tuet Bujashakan toimintaa sekä pääset Bujashakaan halvemmalla sisään sekä muita erinäisiä etuja.

Myynnissä on myös rajoitettu erä Bujashaka survival pakkauksia hintaan 25e. Pakkaukseen kuuluu musta Bujashaka t-paita, ennakkolippu huhtikuun tapahtumaan sekä vuoden 2011 KEKY-jäsenyys.


ESIINTYJÄT JA AREENAT!


SUOMILIVE:



Liljan Loisto
Kotkan Laulumiehet
Sine Ira
Mekaanikko & Suu
Artelmis & Timbuktor


SUOMIDISCO:


Milla Lehto
Orion
Supertyyli
Pekko Haimi


LATO:


Ceemon
Hege
Jukola
Adam Kadmon