Flashback Records present : FLASHBACK GALA! 1.1.1970 @ Vääksy

2 posts, 1 page, 1,510 views

C-Hill

Posts: 1,141

#1 • • Edited C-Hill Syna / Deck Jagger
Oli muuten pirun hyvät bileet.

DJ:t oli hyviä, varsinkin Club80:n puolalainen kaveri, ja viimeisenä ennen live-vetoja soittanut suomalainen, JakeTheOne.

Live-vedoista ehkä legendaarisimmaksi nousi Clay Pedrinin "New Dream", tätä oli odotettu jo YouTube-videon näkemisen jälkeen... mutta musiikin tason ja muun suhteen Tiziana Rivale ja Fred Ventura korjasivat potin.

Eipä ole varmaan koskaan ollut sellaista iltaa, että kautta linjan musa on toiminut meikäläiselle 100%. Nyt oli. Kylmiä väreitä aiheuttivat vanhat tutut Radiorama, Den Harrow jne... mutta oli ilo kuulla myös harvinaisempaa herkkua - biisispottailua tuli kyllä harrastettua vain n. ekan tunnin ajan, jonka jälkeen suurin osa ajasta menikin tanssilattialla.

Iso kiitos Flashback-posselle tämän järjestämisestä - lähdettiin Seinäjoelta alle vuorokauden varoitusajalla. Jos ensi vuonna tulee jatkoa, lähdetäänkin isommalla porukalla ja siinä ei silloin 300 kilsaa tunnu missään.
*piis*

EDIT: ennakkotiedoissa mainittua Tapani Ripattia ei näkynyt, jos olis ollu mestoilla niin kai se olis ollutkin jo liian hyvää ollakseen totta, tämmösen Ocsid & Tri Patti -fanin näkökulmasta... ensi vuonna molemmille päiville Ripatti paikalle!
Kalle Karvanen

Posts: 454

#2 • • Edited Kalle Karvanen
Pakko todeta että kevyesti tämän vuoden parhaimmat bileet, hands down. Uskomaton kattaus italo legendoja ja musiikkia saman katon alla yhdistettynä Vääksyn/Tallukan eksoottiseen ja hieman absurdiin miljööseen ja muihin "normaaleihin" hotellivieraisiin sekä ulkomaita myöten tulleisiin italodiggareihin.

Live-vedot etenivät verkkaiseen tahtiin, tyyliin 3-4 biisiä per jannu ja seuraava lauteille. Hieman olisin toivonut pidempiä settejä, mutta ainakin pysyi mielenkiinto yllä. Clay Pedrinin New Dream oli itsellenikin parhaiten mieleenjäänyt yksittäinen biisi. Fred Ventura taas otti yleisön takuuvarmasti, kuten aina aiemminkin. Felli oli ihan hauska nähdä lavalla, vaikka hiukan taisi väsymys painaa. Tiziana Rivale puolestaan toi mukavaa vaihtelua miehiseen menoon ja pakko sanoa hänen edukseen että on edelleen aika kuuma kissa vaikka ikää jo onkin :) DJ:den tarkempi analysointi jää vähän vähemmälle, koska aika iso osa tuli missattua yleisen jutustelun takia, mutta musiikki taustalla oli koko ajan priimaa.

Kiitokset Kimmolle ja koko Flashback porukalle. Toivoisin tästä vuosittaista tapahtumaa ja nimenomaan Vääksyssä! Ehdottomasti kulttuuriteko ja kaikki jotka jäitte koteihinne miettimään että pitäisikö lähteä, mutta syrjäinen sijainti huolestutti tjms, niin ette tiedä mitä missasitte. Vääksy/Tallukka paikkana toimi niin kovaa että en edes haluaisi kuvitella tätä kattausta missään klubitilassa esim. Helsingissä.

Ainiin, ohimennen kuulin että Ripatti oli samaan aikaan juontamassa fitness kisoja Finlandia-talolla. Sattunut joku tuplabookkaus kaiketi...