SLAM IT & COSMIC CITY presents SKREAM, UK 4.6.2010 @ Helsinki

6 posts, 1 page, 2,995 views

Lil Tony

Posts: 775

#1 • • Edited Lil Tony Cosmic City Survivor
4.6.2010. @ Redrum

Liput 18 e
ennakot Tiketti 17.20e + booking fee

SKREAM, UK
TES LA ROK (Noppa, Slam It)
DESTO (Noppa, Slam It)
DEAD-0 (Clouds, Slam It)
LIL TONY (Cosmic City)

skreamlavopplsning.jpg
Skream ei esittelyjä kaipaa ainakaan dubstep piireissä. Mutta kerrataanpa Skreamin historia Suomessa ja niille, jotka eivät tunne kaveria niin Skream on MEGA iso nimi dubstep puolella. Jos U2 on iso omassa kategoriassa niin Skream on ainakin yhtä iso Dubstep nimi.

Kolmas kerta toden sanoo. Skream perui 2009 FLOW festivaalin, syynä oli se että he saivat viisinkertaisen tarjouksen naapurimaan WOW festareilta Magnetic Man livestä Bengan ja Artworkin kanssa, onneksi Kode 9, Scuba, Loefah ja Pokes paikkasi tilanteen. Oli iso viha Coda Agencya kohtaan, homma selvitettiin kuitenkin aikuismaisesti. Seuraavan kerran Skream oli buukattu joulukuussa 2009 Redrumiin Dublove iltaan. Viime hetkellä agentti ilmoittaa että Skream on kipeä. No, meni vähän usko koko kaveriin. Onneksi Dublove onnistui The Othersin ja Emalkayn voimin täydellisesti.

Tosiasiassa Skream oli kipeä, kaverini tuntee sattumalta Skreamin veljen, joka todisti että veli on kipeä. Saattoi olla myös veljesrakkaudesta kyse. Mutta pääasia että saatiin kovan työn jälkeä jumpattua uusi päivä Skreamille. Mikä ikävää niin kaverin keikka liksa on kolminkertaistunut FLOW keikasta ja tuplaantunut viime kerran Redrumin buukkausesta, koska se buukkaus oli tehty jo 7-8 kk ennen tapahtumaa ja Helsingin sisäinen kilpailu Skreamista tuplasi keikka liksat, järkevää ? Se näkyy ikävä kyllä lipun hinnassa.

Agentti ja Skream aka Olli on itse aika nolona näistä peruuntumisista. Joten tällä kerralla he vakuuttivat, että Skream saapuu paikalle vaikka pää kainalossa. Toivotaan että miehen sanaan voi luottaa. Peruuntumiset ovat olleet jollain tavalla ihan ymmärrettäviä, varsinkin kun on kipeä, mutta ikävää että se on sattunut meille 2 kertaa. Olli on kuullut pelkkää hyvää Redrumin Soundista ja odottaa että pääsee ajamaan sitä oikein kunnolla. Lupasi soittaa pidemmän setin kuin yleensä.

Skreamilla tulee MC matkaan, jonka nimi varmistuu heti kun hän sen ilmoittaa

Warm Up setin ja loppu illan hoitaa Slam It djt: Tes La Rok, Dead-O ja Desto sekä allekirjoittanut. Skream tulee soittamaan noin puolen yön maissa. Tarkemmat info lähemmin.



http://www.myspace.com/skreamuk
http://www.myspace.com/teslarok
http://www.myspace.com/destodubs
http://www.myspace.com/djdeadone
http://www.myspace.com/djliltony
http://www.cosmiccity.fi/
http://www.redrum.fi

spotimageskream.jpg

--
Jazz Is a Teacher

Lil Tony

Posts: 775

#2 • • Lil Tony Cosmic City Survivor
Ennakot Tiketissä nyt 17.20e + booking fee. Vältä jonotus, osta ennakko

--
Jazz Is a Teacher

tes la rok

Posts: 258

#4 • • tes la rok
Skream ei esittelyja kaipaa dubsteppinsa tunteville. Miehesta tuli dubstepin kasvot vuonna 2005 kun Midnight Request Line putkahti ulos. Croydonin nuorukainen ei osannut edes kuvitella mihin matka siita lahtisi. Nykyaan Skream on yksi kysytyimpia DJta maailmalla. Mies on headlainannu kaikkia suurimpia festareita viimeiset pari vuotta.. Joten nyt on harvinaista herkkua saada tallainen kaveri klubikeikalle.

Midnight Request Line, Laroux In For The Kill Remix, Bahl Fwd, Tapped, Dutch Flower, Sandsnake.. Lista on loputon. Hitti toisensa perään.

Skreamia voi siis syystakin kutsua dubstepin suurlahettilaaksi ja genren isoimmaksi artistiksi.

Niin ja nama ovat viimeiset slamarit redrumissa! Nyt otetaan ilo irti.




Facebook yhteisö ->
http://www.facebook.com/event.php?eid=126814167347733

Skream (Wikipedia) ->
http://en.wikipedia.org/wiki/Skream

La Roux "In For The Kill (Skream Remix)
tes la rok

Posts: 258

#5 • • tes la rok
SOITTOAJAT

22-00 SLAM IT DJ's
00-02 SKREAM
02->> SLAM IT DJ's
tes la rok

Posts: 258

#6 • • tes la rok
Tässä pieni clippi illan meiningeistä. Aikamoista! Slam It palaa tuttuun kotiinsa kuudennelle linjalle 9.7.2010 isolla lineupilla. Tää vuosi ollu aika hulvaton.. Jakes, Joker, Caspa, Benga, Skream.