Paremmalta näyttää, kaikin puolin

By sapeli, Friday 14.1.2005

Pääsin sitten nukkumaan puol yhdeksältä (illalla), zykloniuksen ja jammailijan hyvien öiden toivotteluiden saattelemana (*hali*), ja nukuin hyvin yli yhteentoista (päivällä) - eli rytmit on vihdoin taas järkevässä paikkaa ja onnistuin nukkumaan yön hyvin. *jiihaa* Tästä voi alkaa taas normaalielämä.

...mikä heti taas alkoi masentamaan kun aikaa on yllättäen taas liian vähän. Töitä pukkaa (mikä on sinänsä hyvä, mutta kun ehti jo vähän tottumaan tuohon laiskotteluun... *blush*), klubbarissa roikkuminen vie aikaa (niinkuin esim. tämän blogin kirjoittaminen *nauru*), imutin taas lisää nintendo-pelejä, ja ne roolipelisuunnitelmatkin odottaa... *uuh* No, eiköhän tää tästä, pitää vaan ryhtyä hommiin.

Töitä tosiaan on nyt luvassa lisää - meikäläinen pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan yhdistyneen Helsingin Aikuislukion nettisivut (ei mikään ihan pieni projekti), ja vielä normaalitaksalla eikä millään kilpailutus-nälkäpalkalla. *hymy* Eli rahahuolet kaikonnee piakkoin, tai ainakin vähenee. Ensin tosin pitäisi saada alta pois tämä nykyinen projekti, parin itämaisen tanssin opettajan sivut. *joo* Mut tässäkin on jo vaikein eli luova osuus ohi; tästä eteenpäin it's all code, baby. *hihu*

Löysin muuten UnityF:lle täydellisen pelin *nauru* Mut en kerro siitä sen enempää jos se vaikka lukee tätä... *vink* Harva asia on kivempaa kuin toiselle ilon tuominen, ja harva asia on tärkeämpää tässä elämässä kuin muiden elämien helpottaminen. Nämä asiat on mulle tärkeämpiä kuin oikeastaan mikään muu. *sydän* Tosin sen verran itsekäs olen vielä että valkkaan aika tarkkaan ketä autan ja ilahdutan, kaikille kun ei aikaa riitä.

No, paras etten löpise paljoa enempää - mitä pikemmin pääsen klubbarista pois, sitä pikemmin pääsen välttelemään jollain muulla keinolla töiden tekemistä. *hih*

PS: popparit on *slurps*

Comments

There is 1 comment. Please login to read it and write your own.