Jupiter sekstiili Uranus

By sapeli, Wednesday 9.7.2008

Jupiter sekstiili Uranus
*tähti*
Tarkka: 6.7.2008
Alkaa: 5.6.2008 Päättyy: 20.7.2008


"Onni suosii rohkeaa" on sanonta, joka sopii tämän transiitin ideaan kuin nyrkki silmään, sillä varsin tyrmääviä tulevat olemaan tällä Jupiterjaksolla sattuvat onnenkantamoiset. Perusedellytykset päästä nauttimaan ajan hedelmistä ovat melkoisen haastavat, sillä Jupiter sohii taikasauvallaan vain sellaisia suunnitelmiasi ja projektejasi, joita pystyt toteuttamaan täysin vapaasti ja riippumattomasti eli sanalla sanoen rohkeasti. Vesimiehen Aika nostaa tämän Jupiterin syntymäkarttasi Uranukselle tekemän transiitin lähes arvoon arvaamattomaan, sillä uusi aika rakentuu vain ja ainoastaan sellaisten ihmisten varaan, jotka pystyvät välittömästi ja viivyttelemättä seuraamaan hetkellisten oivallustensa antamia inspiraatioita.

Kaikki elämän alat ja alueet syntyvät pikkuhiljaa uudelleen ja siten elämässä voivat tosissaan onnistua vain sellaiset, jotka uskaltavat tehdä kaikki asiat uudella tavalla. Ne osa-alueet elämässäsi, joita pystyt viemään eteenpäin täysin itsenäisesti ja joille olet omistautunut niin syvästi ettei mikään muu asia mailmassa kuin kuolema pysty sinua niistä irrottamaan saavat satumaisen onnen taakseen tämän aikajakson ajaksi. Uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi tipahtelee pöydällesi hyvin yllättävissä tilanteissa ja tiukassa aikataulussa, joka ei salli mitään neuvotteluja kenenkään kanssa ennen lopullista sinettiäsi. Ota heti tai jätä kokonaan lukee näissä tarjouksissa ja käytännössä ehto on niin kova, että suurin osa meistä tavallisista ihmisistä ei pysty sitä täyttämään ja silloin voi sanoa hyvästit tämän kosmisella tasolla hyvin merkittävän menestystarinan syntymiselle.

Ellet ole vielä pystynyt kehittelemään itsellesi mitään totaalisesti ja pyhästi itsellesi kuuluvaa juttua, jonka etenemiseen kenelläkään ei ole mitään sanomista, niin nyt aika suosii tällaisen asian löytymistä elämääsi, joka jo sinällään on todellinen lottovoitto. Uusi aika tulee armottomalla tavalla tuhoamaan kaikki perässä hiihtäjät, sillä uuden henkisesti vahvan sukupolven voittokulku on jo alkanut eikä mikään pysty sitä enää pysäyttämään. Ellet vielä kuulu itsenäistä elämäntehtäväänsä suorittavien rakentajien joukoon niin nyt on korkea aika pistää hakemus vetämään.

*hikoil* *pökr*

Edit: ja lisää vielä kaiken huipuksi:

Saturnus yhtymä Saturnus
*tähti**tähti**tähti*
Tarkka: 2.8.2008
Alkaa: 2.7.2008 Päättyy: 16.8.2008


Noin 28-30 vuoden välein ihminen pääsee arvioimaan uudelleen suhdettaan ympäröivään maailmaan ja tällainen aika sisältää aina mahdollisuuden kokonaan uuden elämän aloittamiseen. Saturnus ilmentää kosmisen järjestyksen valvontaa yksityisen ihmisen maanpäällisessä elämässä alkaen tarkasta syntymähetkestäsi. Juuri nyt Saturnus on täsmälleen samalla kohtaa eläinradalla kuin sinun syntyessäsi.

Viimeisen Saturnuskierroksen aikana (28-30v) olet rakentanut itsellesi tietynlaisen velvollisuuksien ja vaatimusten linnoituksen. Jos ottamasi velvoitteet ovat olleet ylimitoitettuja ja rasittaneet sinua sietokykysi rajoille niin tunnet sen nyt melkoisena ahdistuksena seinien kaatuessa päällesi yhtälailla kotona kuin työelämässäkin.Tämän jakson aikana voit jättää taaksesi koko joukon aiemmin mukana raahaamiasi velvollisuuksia tai jatkaa saman säkin raahaamista vielä seuraavat kolmekymmentä vuotta. Sisimmässäsi olet tietoinen vapautumisen mahdollisuudesta ja se aiheuttaa muutosta helpottamaan tarkoitetun ahdistavan olon.

Et voi ajatella muuttavasi vain yhtä elämäsi osa-aluetta, sillä yhden muuttuessa kaikki muuttuvat. Nyt on kysymyksessä perustavaa laatua oleva uudelleen arviointi, joka muuttaa joko koko elämäsi tai ei mitään. Ihminen ei voi elää ilman sitoumuksia ja velvoitteita, mutta niiden tulee rakentua omista eikä muiden tarpeista, jolloin ne eivät myöskään voi käydä sinulle liian raskaiksi.

Jos olet pystynyt säilyttämään ohjat omissa käsissäsi viimeiset 28-30 vuotta, niin silloin tämä aika palkitsee sinut ruhtinaallisilla uusilla haasteilla, jotka saavat kämmenesi kostumaan ja suusi kuivamaan näköpiiriisi tulevien mahdollisuuksien edessä.

*super**pökr*

Comments

Please login to read and write comments.